Dé online community voor al je kennis en schema’s over leefstijl

Welkom Bij De Bewust-Fit Academie

Dé online school voor verschillende minicursussen, masterclasses, casestudies en online coaching.

Kennis over gezonde voeding, healthy living, natuurlijke opvoeding en fitness & leefstijl allemaal op één plek en voor iedereen toegankelijk.

Home » academie

De Online Academie Werkt Heel Simpel

We hebben veel verschillende masterclasses, minicursussen, fitness trajecten en voedingsschema’s online staan en jij kunt daar op verschillende manieren toegang toe krijgen.

Maandelijks bedrag:
Voor een maandelijks bedrag vanaf €47,- heb je non-stop, onbeperkt toegang tot alle cursussen, masterclasses en trajecten

Losse aanschaf:
Alle masterclasses zijn los aan te schaffen voor een vaste prijs

Zie je, heel simpel. En om het nog mooier te maken, kun je de eerste maand voor slechts €1,- toegang krijgen tot de school. Maar daarover later meer.

 

De Masterclasses Die Je Op Dit Moment Online Vindt

Masterclass: Intermittent Fasting

Leer in deze masterclass intermittent fasting toe te passen in je dagelijkse leefstijl. Je krijgt van A-Z alle tools om je eetramen te creëren, je vastenperiode vast te stellen, welk protocol het beste bij jou past, wat je dan het beste kunt eten en of sporten een onderdeel zou moeten zijn van jouw leefstijl.

Je krijgt de content via ons unieke leerplatform, via video’s, pdf’s en een persoonlijk gesprek met coach Jan Willem.

>>> start hier met je masterclass

Masterclass: superboost je BMR

Een masterclass waarin je in 2 weken 6 protocollen krijgt om je vetverbranding een ware boost te geven. Protocollen op gebied van leefstijl en voeding.

De protocollen hebben een opbouwend effect, dus protocol 6 versterkt protocol 5 etc.

Bouw een compleet nieuwe leefstijl in slechts 2 weken.

>>> start hier met je masterclass

Masterclass: doorbreken van je voedingspatroon

De masterclass die je alles verteld over het doorbreken van je voedingspatroon. Pas binnen een aantal weken je voeding aan naar een gezond patroon wat je voor altijd vol kunt houden.

Pas deze bv toe met de intermittent fasting masterclass en je hebt een sterke combinatie in handen.

>>> start hier met je masterclass

De Masterclasses Die Je Op Dit Moment Online Vindt

MiniCursus: van obesitas naar fit in 5 weken

Een minicursus waarin ik je de complete blauwdruk geef van ons coaching traject bij iemand met overgewicht of obesitas. Ik neem je stap voor stap mee in deze cursus van 5 weken en geef je elke week een nieuwe fase en een nieuw stappenplan.

Deze CaseStudie is inclusief unieke downloads die je in kunt zetten bij je traject

>>> start hier met je minicursus

En Meer…

Persoonlijk consult

Als “member” heb je elke maand een persoonlijk consult met voedingsleer therapeut en personal trainer Jan Willem. Deze plan je gemakkelijk in via de academie op jouw eigen tijd.

In dit consult neem je samen met jouw coach de volgende maand door. Wat je het beste kunt gaan doen, welke masterclasses je het beste kunt gaan volgen en meer.

Fitness trajecten

We plaatsen regelmatig nieuwe fitness trajecten. Trajecten die je op elk moment kunt starten. Je wordt begeleidt middels tekst en video om ervoor te zorgen dat je de juiste bewegingen doet en de juiste intensiteit.

De volgende schema’s staan op dit moment online;

Losse schema’s zijn €27,- echter als je “member” wordt, heb je onbeperkt toegang tot alle trajecten.

Live sessies

Elke 2 weken staat er een LIVE sessie gepland voor jou als”member“. Deze komen in de vorm van een LIVE Q&A (vraag en antwoord) en verschillende webinars over leuke onderwerpen die spelen op dat moment.

We vullen aan...

Elke maand komt er nieuwe content bij in de vorm van trajecten, schema’s, masterclasses of cursussen. Jij als “member” hebt hier onbeperkt toegang toe, zonder beperkingen.

Dé online school voor als je meer wilt weten over een gezonde leefstijl. In deze school vind je allerlei leuke minicursussen, masterclasses en casestudies die jou helpen naar een gezondere leefstijl.