Mama Fit 2019

Binnen No-Time Weer Fit Na Je Bevalling

Een 10-weekse coaching waarbij je stap voor stap je oude lichaam weer terug krijgt

Home » academie » Mama fit

Gefeliciteerd!

Je hebt onlangs iets super moois meegemaakt. Je bent bevallen van jouw kindje en bent op dit moment een supertrotse mama. Een klein probleempje, je lichaam is niet meer bepaald wat het was.

Misschien heb je wel wat meer gewicht dan voorheen, misschien ben je niet meer de allerfitste en is je energie niet iets om over naar huis te schrijven.

Belangrijk om te weten is dat je moet accepteren dat je een nieuwe fase in je leven bent begonnen. Je bent moeder geworden.

Je kunt echter wel degelijk heel veel te doen om je oude lichaam weer terug te winnen. En het mooie is, dit zijn geen moeilijke dingen en wij gaan je vertellen wat…

Mama Fit

Een 10 weekse training waarbij je de volledige coaching krijgt van zowel iemand die kennis heeft van voeding, als een personal trainer en een mama die het allemaal al een keer heeft meegemaakt en zelf dit traject heeft doorlopen. 

Bij deze training krijg je toegang tot onze academie voor de nodige kennis, tot de community met mede-mama’s en tot de verschillende fitness schema’s.

Wat Krijg Je Bij Deze Coaching

b

Voedingsschema en gerechten

Makkelijk te volgen voedingsschema en gerechten. 

Z

Workouts Inclusief Video's

Workout schema’s, planning en video voorbeelden.

w

Support & Email Ondersteuning

Wekelijkse Q&A sessie en een leeromgeving ter ondersteuning.

Small Group Of Online

Voor de lancering van deze coaching in week 2 van 2019, hebben we 2 varianten. Tevens bieden we de coaching aan tegen een scherp, gereduceerd tarief.

Lees snel verder om te zien wat er allemaal bij de coaching komt en wat de kosten zijn.

Small Group

Er is een small group variant waarbij je coaching krijgt in onze gym in Papendrecht. Je doet de complete coaching met maximaal 5 andere vrouwen.

Online Coaching

Er is ook een online coaching variant. Hierbij krijg je precies hetzelfde als de small group variant, echter zonder de 1 op 1 training momenten. 

Wanneer Beginnen We

Deze challenge start op 7 januari en zal 10 weken duren. Dat betekend van week 2 t/m 11.

Z

Verschillende protocollen om je metabolisme te verhogen

Z

Schema's voor je voeding

Z

Recepten die je inspiratie geven

Z

30 minuten workouts voor thuis en in de gym

Z

Scholing zodat je zelfstandig verder kunt na 10 weken

Waar Ga Jij Voor?

Small Group traject

Bij het small group traject krijg je naast alle coaching ook nog eens elke week een personal training (small group) sessies.

  • Kosten: €187 éénmalig zonder abonnement/verlenging
  • Start: maandag 7 januari 2019 om 20:00 uur
  • Duur: van week 2 t/m 11

>>> meld je hier aan

P.s. onze school is gekoppeld aan een online platform,, daarom kun je alleen met credit card betalen. Is dit niet mogelijk voor jou, klik dan hier voor een ideal betaling.

Je kunt na de betaling niet direct in de school, echter zullen wij dit z.s.m. in orde maken

Online Coaching Traject
  • Kosten: €67 éénmalig zonder abonnement/verlenging
  • Start: maandag 7 januari 2019 krijg je toegang tot de online school en de fitness schema’s
  • Duur: van week 2 t/m 11

>>> meld je hier aan

P.s. onze school is gekoppeld aan een online platform,, daarom kun je alleen met credit card betalen. Is dit niet mogelijk voor jou, klik dan hier voor een ideal betaling.

Je kunt na de betaling niet direct in de school, echter zullen wij dit z.s.m. in orde maken

Jan Willem

Jan Willem is sinds 2007 actief in de fitness wereld. In 2009 heeft hij Bewust-Fit opgericht en is hij door gaan studeren in de orthomoleculaire therapie en de klinische PNI.

Hij heeft al jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen bij obesitas en overgewicht en een stappenplan ontwikkeld dat in 99% van de situaties effect heeft.

Marinda

Marinda is personal trainer en voedingsdeskundige. Al meer dan 6 jaar coacht ze mensen bij het behalen van doelstellingen. 

De afgelopen 3 jaar heeft zij zich weten te specialiseren op het gebied van coachen van vrouwen net na de bevalling. 

Waar Is Deze Cursus

Deze cursus geven we via ons online platform op de Bewust-Fit academie. Als je op een van de buttons klikt op deze pagina, kom je bij een aanmeldscherm van de academie. 

Is het een gratis cursus, dan meld je jezelf aan via je mail. Is het een betaalde cursus, dan zullen we vanzelf om je betaalgegevens vragen.