Super Boost Je Metabolisme

6 technieken Die Je Metabolisme “Sky Rocketen”

Ervaar in 2 weken tijd hoe je gemakkelijk je BMR omhoog kan halen zonder al teveel poespas.

Home » academie » Superboost je metabolisme

De feestdagen komen eraan…

En je wilt eigenlijk niet op de kleine dingetjes hoeven te letten. Gewoon lekker die taart eten, dat wijntje pakken of gewoon meedoen met dat buffet.

Het mooie is, als je metabolisme goed is, dan kan dat ook gewoon. Zorgen dat je zo’n hoge verbranding hebt in je lichaam, dat die paar dagen genieten van alles wat eigenlijk helemaal niet goed is voor je, helemaal niet uitmaakt.

Welkom bij de minicursus “super boost je metabolisme”

Een cursus waarin je 6 technieken aangeleerd krijgt in 2 weken tijd. 2 weken de tijd om je metabolisme zo erg te boosten, dat je tijdens de feestdagen kunt genieten van alles wat er op tafel staat, zonder schuldgevoel.

Inhoud Van Deze Casestudie

Truc 1

Herstel de interne temperatuur regelaar 

>>> Meld je aan <<<

Truc 2

Herstel je insuline gevoeligheid 

>>> Meld je aan <<<

Truc 3

Eet thermische voeding

>>> Meld je aan <<<

Truc 4

Herstel een oude stress factor

>>> Meld je aan <<<

Truc 5

Een beetje hulp van buitenaf

>>> Meld je aan <<<

Truc 6

Verlaag je calorie inname

>>> Meld je aan <<<

Onze online academie is gekoppeld aan een platform dat werkt met een credit card betaling. Heb je deze niet dan kun je betalen met iDeal.

>>> klik hier

Je krijgt bij deze betaling niet direct toegang, uiteraard doen we dit z.s.m.

Downloads

Elke aflevering/module komt met de nodige hulpsheets en documenten. Meld je dus snel aan en krijg toegang tot deze documenten.

Wanneer Begint De Cursus

Je kunt beginnen wanneer je wilt. 

Jouw Coach Bij Deze Cursus

Jan Willem is sinds 2007 actief in de fitness wereld. In 2009 heeft hij Bewust-Fit opgericht en is hij door gaan studeren in de orthomoleculaire therapie en de klinische PNI.

Hij heeft al jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen bij obesitas en overgewicht en een stappenplan ontwikkeld dat in 99% van de situaties effect heeft.

Waar Is Deze Cursus

Deze cursus geven we via ons online platform op de Bewust-Fit academie. Als je op een van de buttons klikt op deze pagina, kom je bij een aanmeldscherm van de academie. 

Is het een gratis cursus, dan meld je jezelf aan via je mail. Is het een betaalde cursus, dan zullen we vanzelf om je betaalgegevens vragen.