De Fit Formule

De enige fitness, voeding en leefstijl gids die je ooit nodig gaat hebben – simpel, maandelijks bezorgt op jouw deurmat.

Van Jan Willem den Hollander en het Bewust-Fit team

Hey jij!

Je hebt de kracht om je eigen lichaam fit en gezond te maken. Jij kunt van uitgeput en energieloos, naar vitaal, fit en energierijk gaan in een kwestie van tijd. Je kunt je leefstijl zelf in de hand nemen en de juiste keuzes gaan maken m.b.t. jouw lichaam en de energie creëren die je zelf wilt.

Maar om dat te bereiken heb je constant concrete informatie nodig.

In jouw zoektocht naar meer energie en gezondheid, word je continue gebombardeerd met informatie en adviezen, producten en diensten dat “het antwoord” claimen te hebben. Deze tegenovergestelde informatie laat je eerder machteloos staan dan dat het antwoorden geeft.   

De op-zoek-zijnde-persoon naar gezondheid wordt elke dag geconfronteerd met berichten als;

Q

Je moet 6 keer per dag eten

Q

6 keer per dag eten is complete onzin, maximaal 3 keer is zat

Q

Maar als je 3 keer eet, moet je dat wel op gezette tijden doen

Q

En als je dat doet, dan moet je er wel bij sporten, want anders werkt het niet

Q

Oja, sporten. Dat is dus minimaal …. X per week en deze vormen

Q

Het enige wat telt is HIIT-training... HIIT training is het einde!

Afijn, je snapt het plaatje.

Het is een eindeloze cirkel dat leidt tot informatie overload of het maakt de complete focus kapot waarmee je zo intensief begonnen was.

Proberen bij te blijven is waardeloos. Tegen de tijd dat je eindelijk HIIT-training snapt, zijn de adviezen alweer compleet anders. Elke week is er een nieuw dieet, een nieuwe manier van trainen, een superfood die je echt moet nemen en al niet te spreken over supplementen.

Maar hier is het goede nieuws:

Als je nu eindelijk eens structureel wilt doen aan je gezondheid, je energieniveau omhoog wilt halen en die overtollige kilo’s verliezen, dan kun je al die “ruis” vergeten. Al die vage adviezen veeg je direct van de baan als je dit gaat gebruiken. 

Hier is jouw mogelijkheid om stap voor stap opheldering te creëren in je zoektocht naar een stappenplan. Ik ben blij om de maandelijkse publicatie van Bewust-Fit, genaamd de fit formule, aan te kondigen.

Ik introduceer je: De fit formule…

Stel je voor om de nieuwste stappenplannen, schema’s, recepten en adviezen vanuit gevalideerde bronnen, te krijgen, elke maand, op jouw deurmat. Eindelijk kun je er zeker van zijn dat je stap voor stap een weg kan inslaan naar gezondheid en meer energie.

De fit formule is een geprinte nieuwsbrief (papier en pen), dus niet een die je in je mailbox krijgt, maar netjes op de deurmat. En ja, ik print hem op echt papier, en dat met een goede reden.

Onderzoek aan Princeton, alsmede grote universiteiten in Engeland, Canada en Zweden tonen aan dat lezen en schrijven je kan helpen het beter op te nemen. Ikzelf noem dit deep learning, ervoor zorgen dat er een connectie vormt in de hersenen tussen de waarom vraag en het daadwerkelijk aan gaan passen.

Kort gezegd, als je het leest in een boek en mee kan schrijven (oftewel een pro-actieve houding aanneemt), dan is de kans dat je het gaat doen vele malen groter.

Geen internet zoektochten meer. Niet zoeken naar die naald in de hooiberg. Niet meer denken dat je nóg meer moet weten om eindelijk te starten.

DFF voorziet je van ongeëvenaarde inzichten, van experts uit het veld, zonder één woord te verspillen.

Elke maand weer krijg je van ons de geprinte versie op je deurmat, maar het wordt nog mooier dan dit…

Ik maak het persoonlijk: De maandelijkse krant is speciaal voor jou

DFF gaat verder dan alleen de standaard informatie om aan te passen. Na elke bijlage, kun je nieuwe stappen ondernemen naar je doelstelling.

Om het allemaal nog mooier te maken, zit er in elke bijlage een persoonlijk katern. Een persoonlijk gedeelte met alleen adviezen voor jou.

Hoe ik die samen ga stellen? Heel simpel, door het persoonlijke gesprek wat we elke maand hebben. 

Gewoon, via Skype of een ander social media kanaal.

Deze geweldige kansen liggen op je te wachten

Er zijn veel wegen die leiden naar een gezondere leefstijl. Wat belangrijk is, is dat je een stappenplan volgt. Een plan met een visie, uitleg en motivatie.

DFF is deze gids voor jou om dit alles te bereiken.

R

Een duidelijke visie m.b.t. voeding met recepten en stappenplannen

R

Bereik meer resultaat in minder tijd

R

Krijg meer vertrouwen door het combineren van kennis met resultaat

R

Leer efficiënte protocollen op gebied van leefstijl, fitness en voeding

R

Wordt een encyclopedie voor je eigen fitheid

R

Leer zelfverantwoordelijkheid te creëren voor je eigen gezondheid

R

Verbeter je motivatie en doorzettingsvermogen door middel van aangetoonde protocollen

De Fit Formule laat je ook zien de laatste ontwikkelingen op gebied van;

R

Fitness trends die upcoming en hot zijn en die je in kunt zetten

R

Leefstijl trends om mee te nemen in je eigen leefstijl

R

Wordt een encyclopedie voor je eigen fitheid

R

Optimaliseren van je planning en dagelijkse ritme

R

Ontzien van een perfectionistisch gedrag

En daarnaast een uitgebreid persoonlijk katern waarin ik aandacht geef voor jouw specifieke situatie. Hierbij komen er elke keer concrete nieuwe stappen aan bod om jouw leefstijl stap voor stap te optimaliseren.

Voor wie is De Fit Formule?

DFF is gemaakt voor iedereen die klaar is met van hot naar her rennen m.b.t. gezondheid.

Maar specifiek voor vrouwen die op zoek zijn naar een plan om hun leefstijl aan te pakken. Vrouwen die stappen willen maken op gebied van de laatste inzichten, evidence-based protocollen en praktische stappenplannen voor fitness en leefstijl.

Lijkt het erop dat het iedereen lukt, behalve jou?

Je doet er alles aan. Je hebt je voeding aangepast, je beweegt meer en dat alles met de volle 100% inzet? Je verdient het om resultaat te halen, echter het lukt je gewoon niet.

Ik zeg weleens tegen mijn leden.

“De kracht van een coach is dat je vanaf dat moment één plan volgt en je jezelf daaraan houdt”.

Het is tijd voor resultaat, het is tijd voor een plan!

Het resultaat ligt op je te wachten

En dat is geen grapje.

Een snelle kijk in een van de uitgaves van DFF verteld dat 2 simpele aanpassingen in je dieet al bijzondere resultaten kan opleveren. Zo zijn bv het laten staan van suiker en de frequentie aanpassen 2 grote winst factoren.

Stel je eens voor dat je binnen één maand al meer resultaat hebt dan de afgelopen 12 maanden bij elkaar – en dat met 2 simpele protocollen die zich meermaals hebben bewezen.

Maar je krijgt meer!

Maar het is niet alleen deze informatie die je krijgt.

DFF geeft je de focus, de helderheid en de voorsprong die je nodig hebt om resultaat te halen. Stap voor stap, actie bij actie elke dag weer.

Met DFF weet je wat je moet gaan doen, dat beloof ik je.

Als aanvulling krijg je de maandelijkse “cheat sheet van de maand” met voorbeelden van recepten, leefstijl plannen van professionals, fitness plannen van erkende trainers en meer om je de komende maand te assisteren.

Deze blueprints hebben zich bij ons in de afgelopen 10-jaar keer op keer bewezen.

Het is dus niet iets wat wij bedenken. De adviezen zijn evidence-based, toegepast door professionals en al meer dan 10 jaar toegepast in succesvolle coaching. 

En vergeet de extra’s niet

Als bedankje voor je vertrouwen, stuur ik je na het afsluiten van je lidmaatschap, direct via de mail een aantal leuke extra’s.

R

Ebook - voeding als medicijn

R

Ebook - thermoregulatie als tool om af te vallen

R

Ebook - herstel je bloedsuiker en elimineer de suikerdrang

De prijzen die je hier ziet zijn introductie prijzen

en gelden in het eerste kwartaal van 2019. Uiteraard blijf jij deze absurd lage prijs betalen zolang je “member” blijft.

De extra e-books die bij jouw plan komen worden binnen 72 uur na het afsluiten van je lidmaatschap naar je verzonden via de post.

100% geld terug garantie!

Je kunt DFF (De Fit Formule) gewoon gratis uitproberen zonder enig risico. Als je niet 100% tevreden bent met je eerste editie, neem dan contact op binnen 30 dagen en je krijgt het volledige bedrag terug, zonder vragen.

Daarnaast mag je de editie gewoon houden, plus alle gratis e-books (“voeding als medicijn” – “Thermoregulatie om af te vallen” – “Herstel je bloedsuiker en elimineer je suikerdrang”)

Stop niet! Geniet van je eerste editie, volkomen risicoloos. Waarom ik dit doe? Omdat ik achter mijn dienst/product sta. Vind je het niks, dan mag je de editie gewoon houden en krijg je jouw investering terug. 

Daarnaast werk ik zonder abonnementen. Je kunt DFF op ieder moment annuleren. 

Kijk, ik pretendeer niet dat ik jouw situatie ken. Maar als je denkt €0,95 cent per dag besteden aan je gezondheid teveel is, dan wil ik je graag uitdagen op je prioriteiten.

Wat ik je aanbied met DFF, voor de kosten van nog geen eens een half bakje koffie, is helderheid, nieuwe inzichten en een stappenplan om nu voor eens en altijd de juiste weg in te slaan. 

De beste investering is een investering in jezelf. Het ontwikkelen van je gezondheid is de enige investering die op de lange termijn terugbetaald wordt. 

“More is lost by indecision dan by wrong decision”

Aan de andere kant, je hoeft je geen zorgen te maken over een verkeerde investering, omdat ik je een 100% garantie geef. 

Ik kijk ernaar uit om je te mogen helpen bij je gezondheid

 

-Jan Willem den Hollander

Oprichter en eigenaar van Bewust-Fit personal training en de Bewust-Fit methode. Al meer dan 12 jaar coacht Jan Willem deelnemers naar een gezondere en fittere leefstijl.

>