Van 95 naar 100 en van 100 naar 105 kg

Als je op dit moment te kampen hebt met een ernstige vorm van obesitas, dan zie je misschien door de bomen het bos niet meer.

Je BMI is hoger dan 30 en misschien zelfs boven de 35.

Je stelt jezelf een grens…

“Als ik maar onder de 100 blijf, dan is het goed” en een aantal weken later is die grens al bijgesteld naar 105 en zo blijft het opstapelen.

Een situatie die in onze ogen veel voorkomt. De waardes worden elke keer naar boven bijgesteld om jezelf te verantwoorden dat je best goed bezig bent.

Bij bewust-Fit krijgen we vaak te maken met deelnemers die een behoorlijke mate aan overgewicht hebben of zelfs morbide obesitas. We behandelen iedere persoon als unieke individu, echter hebben we wel een rode draad in onze coaching.

De komende weken gaan we je meer inzicht geven in deze rode draad, want eerlijk gezegd, afvallen zou niet moeilijk moeten zijn, het is alleen niet simpel.

>>> Klik op de afbeelding of hier om je aan te melden.

“Binnen 5 weken van obesitas naar fit” casestudie

5 weken lang krijg je elke maandagavond een volgende stap in het grote stappenplan wat wij gebruiken.

Hoe starten we met iemand die zwaar overgewicht heeft, wat zijn de eerste punten die we aanpakken en hoe zit dat met training.

In deze casestudy krijg je alles te zien van A-Z zodat je zelf aan de slag kunt.

Aflevering 1: de achtergrond van overgewicht

In deze uitzending starten we met de achtergrond van obesitas, wat is in onze ogen nu een van de grootste oorzaken van dit wereldwijde probleem. Tevens krijg je inzicht in het grote energieprobleem, wat uiteraard eerst opgelost dient te worden alvorens er getraind kan worden.  

Je krijgt inzage in wat leefstijl/gedragsaanpassingen die we altijd inzetten en uiteraard krijg je wat huiswerk, want alleen maar luisteren is ook niet leuk.

Aflevering 2: de basis aanpassingen in de voeding, leefstijl en beweging

De eerste aanpassingen die wij doorvoeren bij onze deelnemers op gebied van voeding, fitness en leefstijl. Het grote aspect in deze fase is het stellen van doelen.

Aflevering 3: de essentie van een intensieve training

De voedingsaanpassingen hebben je als het goed is veel gegeven qua energie, nu is het tijd om intensief te gaan bewegen.

Aflevering 4: de grote leefstijl verandering

Rond deze periode zetten we een van onze grootste troeven in. De grote leefstijl verandering die veel resultaat gaat brengen.

Aflevering 5: review van afgelopen weken en doelen bijstellen

We gaan alles samenvatten en de komende periode introduceren. Doelen bijstellen, kijken wat alles heeft gebracht en hoe je dit vast kunt houden.

Meedoen?

Dat is helemaal gratis.

De video’s doen we op ons YouTube kanaal waar we tevens leuke prijzen weggeven gedurende deze periode

Als je er LIVE bij bent, dan kun je zelfs al je vragen stellen via de chatfunctie gedurende de video uitzendingen.

De CaseStudie is inmiddels van start gegaan. Bekijk ze op deze pagina.

Presentator

De uitzendingen worden gegeven door Jan Willem, orthomoleculaire therapeut in de klinische PNI. Hij begeleidt al meer dan 10 jaar mensen met obesitas naar een gezonder en fitter lichaam. Het stappenplan dat je gaat krijgen is samengesteld in deze afgelopen 10 jaar door praktijkervaring en verschillende scholing.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Share5
Tweet
+1
5 Shares