Van 95 naar 100 en van 100 naar 105 kg

Als je op dit moment te kampen hebt met een ernstige vorm van obesitas, dan zie je misschien door de bomen het bos niet meer.

Je BMI is hoger dan 30 en misschien zelfs boven de 35.

Je stelt jezelf een grens…

“Als ik maar onder de 100 blijf, dan is het goed” en een aantal weken later is die grens al bijgesteld naar 105 en zo blijft het opstapelen.

Een situatie die in onze ogen veel voorkomt. De waardes worden elke keer naar boven bijgesteld om jezelf te verantwoorden dat je best goed bezig bent.

Bij bewust-Fit krijgen we vaak te maken met deelnemers die een behoorlijke mate aan overgewicht hebben of zelfs morbide obesitas. We behandelen iedere persoon als unieke individu, echter hebben we wel een rode draad in onze coaching.

Onze coaching

Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met een CaseStudie waarin we ons complete coaching proces aan je vrijgeven. 

De complete casestudie geven we op deze pagina, wil je echter alles makkelijk op 1 plek, inclusief de gratis downloads die bij deze casestudie komen, meld je dan aan voor de academie. Dit is helemaal gratis!

>>> Klik op de afbeelding om je aan te melden.

Aflevering 1

In deze eerste aflevering krijg je een inzicht in onze visie van overgewicht. Jan Willem legt je uit wat volgens ons de oorzaak is en hoe je dit stap voor stap aan kan pakken.

Je krijgt inzichten in de achtergrond van obesitas, volgens ons, de eerste stappen op gebied van voeding en uiteraard bewegen.

Bekijk snel de video en vergeet je niet aan te melden voor onze academie voor alle downloads die bij deze CS horen.

Aflevering 2

In deze uitzending krijg je de volgende stappen in onze blauwdruk. Je krijgt meer informatie over voeding, plus je krijgt een volgend advies op gebied van training.

Normaliter gaan we pas verder met deze stap als stap 1 beheerst wordt. Bepaal dus zelf of je klaar bent voor de volgende stappen.

Weet je het niet zeker, dan kun je altijd aanmelden voor onze community op Facebook. Hier vind je allemaal mensen die deze CS misschien al hebben gedaan en je op weg kunnen helpen.

>>> klik hier voor de Bewust-Fit community op Facebook

Aflevering 3

Als het goed is heb je de voeding nu aardig onder controle, tijd om flinke stappen te maken op gebied van fitness. je krijgt van ons de twee protocollen die we “bijna” altijd inzetten als we mensen met overgewicht trainen.

Ook krijg je 8 voedingssoorten die je metabolisme letterlijk en figuurlijk een “boost” geven.

Je metabolisme een boost geven hebben we trouwens een leuke challenge van gemaakt. Deze duurt maximaal twee weken.

Gewoon weer helemaal gratis!

>>> meld je gratis aan

Aflevering 4

De grootste troef die we in alle coaching trajecten, zo ook bij afvallen, gebruiken. Als alle eerdere fases erin zitten, echter het resultaat blijft nog uit, dan is dit wat je moet gaan doen.

Zo belangrijk, dat er een complete uitzending aan gewijd is. Het betreft intermittent fasting en in deze aflevering legt Jan Willem je precies uit hoe en wat.

P.s. we hebben ook gelijk even de 10 meest gestelde vragen over intermittent fasting beantwoord voor je.

Aflevering 5

je hebt alle kennis, tijd voor een evaluatie, een recap en de meest gestelde vragen beantwoorden.

>>> bekijk ze hier

Vergeet je niet aan te melden

Bij alle afleveringen horen de nodige downloads. Deze vind je in de academie van Bewust-Fit, online. Hiervoor kun je je gratis aanmelden en dit doe je via de volgende link

Presentator

De uitzendingen worden gegeven door Jan Willem, orthomoleculaire therapeut in de klinische PNI. Hij begeleidt al meer dan 10 jaar mensen met obesitas naar een gezonder en fitter lichaam. Het stappenplan dat je gaat krijgen is samengesteld in deze afgelopen 10 jaar door praktijkervaring en verschillende scholing.