Pas je voeding niet aan en ervaar problemen bij intermittent fasting

Ik coach al meer dan 10 jaar mensen bij het aanpassen van hun leefstijl. Als coach zijnde hoor ik elke keer nieuwe bottlenecks die ik weg moet nemen bij mensen om ze hun leefstijl aan te laten passen. Dit doe ik bij de verschillende coaching trajecten of zelfs bij coaching weekenden  

Een die eigenlijk altijd weer terug komt is het niet aan willen passen van de voeding. Iets wat op de lange termijn altijd problemen zal gaan geven als je intermittent fasting wilt gaan toepassen om je leefstijl te optimaliseren.

Een van de punten waar je tegenaan gaat lopen is dat je continu te weinig energie hebt om het vol te kunnen houden. Dit heeft te maken met het feit dat je jouw lichaam aan het uitputten bent. Een andere veel voorkomende probleem is dat je een continu geactiveerd immuunsysteem ontwikkeld door middel van het sluiten van je bloed hersen barriere.

 

Iets wat ik in de video aanhaal

Het grootste probleem is het immuunsysteem maar voor je gevoel is het grootste probleem dat je het echt heel erg moeilijk hebt met het volhouden van deze gouden leefstijl.

  1. Continu honger
  2. trek in zoetigheid
  3. hoofdpijn
  4. vermoeidheid

En meer zorgen ervoor dat je binnen no-time de spreekwoordelijke handdoek in de ring gooit.

In de video haal ik een aantal andere video’s aan

>