Home » Ervaringen groepslessen

Ervaringen personal training en groepslessen Bewust-Fit

Ervaringen

Wat vinden andere deelnemers van onze lessen

Al meer dan 10 jaar begeleiden wij mensen in bij het behalen van hun doelen in de verschillende groepen fitness lessen die we geven.

Onze methode is uniek en heeft zich gevormd in de afgelopen jaren door verschillende studies in de orthomoleculaire voedingsleer, PNI therapie en psychologie maar ook door cursussen en scholingen in verschillende training disciplines.

Hieronder een aantal recensies van deelnemers aan onze groepslessen;

Mijn doelstellingen waren vooral dat ik mij fitter zou voelen zeker gelukt. Daarnaast ben ik afgevallen, ongeveer 7 kilo, heb ik mijn voeding aangepast naar iets wat ik kan volhouden, is de bloedsuiker onder controle, slik ik minder medicatie en voel ik me 100% fitter.

Connie Rademaker

Deelnemer groepslessen en personal training

Vijf jaar in groepsverband getraind, dat vind ik erg leuk, maar soms ook behoorlijk zwaar, daardoor ben ik ook flink afgevallen. In het begin van de basis opleiding Bootcamp kon ik nog geen 100 meter hardlopen, ook opdrukken lukte nog niet, en nu doe ik dit inmiddels 30 keer.

Jan Tuit

Deelnemer open gym

De mantra: kom sporten,  leef bewust(er) , kom zo vaak als je kunt, doe je best en zoek je grenzen op of ga er iets overheen. Daar houd ik van. En dat vind ik bij Bewust-Fit. En heb ik grenzen verlegd? Zeker. En er zijn er nog genoeg. Osu!

Claudia Boer

Deelnemer fight camp cardio boksing

Inmiddels ben ik 3 maanden verder en train ik iedere week 2x! Ik voel me een stuk fitter en zit na de zwangerschap weer lekker in m’n vel.

Dyanthe de Boer

Deelnemer fight camp sessies

Ik vind persoonlijk fightcamp het allerleukste maar in combinatie met circuit is het ook leuk. Een super inzet van zowel trainers als deelnemers, leuke sfeer, muziek, moet ik nog meer zeggen??

Joyce de Waard

Deelnemer groepslessen

Wat mij opvalt is de effectiviteit van de lessen. Kort maar krachtig. Ik ben fitter en “nog ;)” slanker geworden en heb veel plezier in de trainingen, waarbij  iedereen er vol voor gaat.

Het is mooi om in een vrij korte periode zoveel progressie te zien bij mezelf…Ik ga hier niet meer weg!

Paul Aalberts

Deelnemer Fight Camp

Ik train nu vaak 3x per week met een vriendin en mijn dochter, die sinds kort ook mee traint. Mijn doelstelling is om lekker te blijven bewegen en fitter te worden. Ik merk dat ik nu meer dingen makkelijker kan doen, en dat ik door deze lessen wat sterker ben geworden.

Ada Stam

Deelnemer Fight Camp

Binnen het half jaar heb ik mijn doelstelling behaald en varieert het totaal afgevallen kilo`s op dit moment tussen de 18 en de 20 kg. Daarnaast heb ik bergen met energie en ben best fit al zeg ik het zelf.

Inrid van Pelt

Deelnemer circuittraining

De 1e buiten bootcamp les van Wim herinner ik me nog wel, ben best wel fit hoor zei ik. Ja, hield alles ook best wel vol, maar spierpijn ppfffttt….Opstaan en traplopen was een drama hahahaha. Na een week of 3 is dat wel over hoor. Na een maand ben ik er ook indoor trainingen bij gaan doen.

Ingrid van Rekom

Deelnemer outdoor bootcamp

Tijdens mijn zwangerschap ben ik lekker door blijven trainen. Dit deed ik vooral in 1 op 1 sessies maar ook bij de fight camp cardio boksing sessies. Uiteraard werd het niveau en de intensiteit steeds lager maar ik ben door blijven trainen tot ongeveer 7 maanden zwangerschap.

Marinda van der Voet

Deelnemer Bewust-Zwangerfit

De lessen die ik veel doe zijn de groepslessen en dan met name de circuittraining. Het mooie aan deze les is dat het elke keer weer een verassing is wat we gaan doen. Elke dag is anders en zo wordt het nooit saai.

Stefanie de Zeeuw

Deelnemer circuittraining

Ik ben na 3 jaar sterker, beter in conditie, iets strakker en vind er nog steeds uitdaging en (sport)plezier.

Rianne van Leeuwen

Deelnemer groepslessen

Het kleinschalige en het aantal (verschillende) lessen dat wordt gegeven, sprak mij aan. Dus ik besloot een proefles te nemen. Ik werd lekker afgemat en dat is wat ik nodig heb, heerlijk! Een les duurt ook maar 3 kwartier waardoor het precies goed is!

Samantha Bendeler

Deelnemer groepslessen

Door de muziek, de andere deelnemers, de trainer en uiteraard je eigen motivatie kun je echt elke les weer helemaal tot het einde gaan met elke keer andere oefeningen en circuitjes, dit vind ik echt supergaaf!

Claudia van der Water

Deelnemer groepslessen

Gezellige en goede CrossFit trainingen.?

The van Essen

Deelnemer groepslessen

Nu twee maanden lid en erg enthousiast over de groepslessen. Elke les is anders wat het leuk houdt. Door de trainers en andere deelnemers wordt je gemotiveerd om door te blijven gaan. Je kan niet thuis komen met het gevoel dat je niks gedaan heb. Dat geeft een goed gevoel en zorgt ervoor dat ik me, ook na een vrij korte tijd, al fitter voel.

Yvette van der Hoek

Deelnemer groepslessen

Nu al bijna 3 jaar aan het trainen bij Bewust-Fit, maar de lessen vervelen geen moment. Goede trainers, veel variatie en je kunt er zo’n beetje elke dag van het jaar terecht!

Matthijs Korteland

Deelnemer groepslessen

Voordat ik me ingeschreven had bij Bewust-fit sporten ik vrijwel niet. na overgehaald te zijn voor een proefles heeft dit alleen maar positiviteit met zich meegebracht. Het is een toffe gym met afwisselende trainingen. Voor elk trainingsniveau is er plaats!!

Mark Vastenouw

Deelnemer groepslessen

Super veel aanbod en fijne trainingen. Ook persoonlijke aandacht is heel fijn.

Monique Kraal

Deelnemer groepslessen

Leuke en pittige groepslessen! Goed om aan je conditie te werken en er wat kracht bij te krijgen… Vaak een heerlijk gevoel bij thuiskomst.

Simone Schindler

Deelnemer groepslessen

Al 4,5 jaar sport ik drie maal per week bij bewust-fit en nog altijd met veel plezier! Geen training is hetzelfde; zo blijft het een uitdaging en blijf je super fit. Kom op 50 plussers, het kan echt!!

Gea Vliek

Deelnemer groepslessen

Leuke en afwisselde groepslessen.

Gerard Mansvelder

Deelnemer groepslessen

De perfecte manier voor mij om te sporten 🙂

Latona Baart

Deelnemer groepslessen

Een hele fijne sportschool met personeel die je naar een hoger niveau brengt!

Merel van Pieterson

Deelnemer groepslessen

Enige tijd geleden gestart met personal coaching gedurende mijn zwangerschap. Ik vond het lastig om een goede begeleiding/training te vinden voor tijdens mijn zwangerschap. Gelukkig zag ik de oproep van bewust-fit voor een nieuw programma en kon ik mee doen. Fijn om persoonlijke begeleiding te hebben op het gebied van sporten en voeding gedurende de zwangerschap. Daarnaast ook fijn te merken dat de schema’s naar wens aangeleverd worden (bv tijdens een weekendje weg een aangepast sportprogramma).

Mirjam Vonk

Deelnemer online coaching

Beste sportschool die ik ooit bezocht heb. Al jaren lid. Begonnen met bootcamp buiten en nu train ik meestal binnen. Goede combi van warming-up, krachttraining en het trainen van uithoudingsvermogen. Ik train twee keer per week in de school en een keer per week loop ik hard. Ik heb nu een goede conditie en een gezond gewicht. Ik kan iedereen Bewust-Fit aanraden ! Ga zo door !

Arina Neeleman

Deelnemer sportvasten en groepslessen

Al met al vind ik de Sportvasten 10-daagse bij Bewust-Fit een AANRADER ik voel me nu fitter ben wat kilootjes kwijt en heb de motivatie om door te gaan…..

Linda Rietdijk

Sportvasten papendrecht

Na een goede uitleg over het 10 daagse dieet en de switch die je wil maken van een suikerverbranding naar vetverbranding begon het. Ik had verwacht dat ik zou verhongeren maar dit viel alles mee.

Rutger Hoogvliet

Sportvasten Papendrecht

De lessen bij Bewust-Fit zijn nooit hetzelfde en altijd verrassend leuk. Iedereen sport op zijn eigen niveau en de no-nonsense mentaliteit bevalt me uitstekend. Ik raad iedereen aan om het 2 weken te proberen. Wedden dat je enthousiast wordt!

Esther Kleiberg

Groepslessen Papendrecht