Je bent tot de conclusie gekomen dat je jouw huidige situatie m.b.t. je gezondheid, je fitheid en je fysieke situatie niet fijn vindt. Je wilt veranderen, je gaat doelen stellen en plannen.

Ik wil fitter worden, ik wil gezonder worden, ik wil energieker worden etc.

Om dit te bereiken, weet je dat je wat af moet vallen. je zult waarschijnlijk iets moeten doen aan je eten, je eetgedrag, je beweging en misschien zelfs gaan trainen.

Ahhhhhh, het woord trainen alleen al, dat gaat me echt niet lukken, denk je nu.

Je bent niet de enige in deze situatie. Veel mensen die willen veranderen haken na de eerste tegenwind al af. Het leuke is, er zijn technieken om dit wel vol te houden.

Een ervan is “uit je comfort zone” komen. 

En hoe kun je dit nu beter doen dan tijdens een retreat?

 

Een retreat?

Een retreat is een “fancy” woord voor een korte vakantie. Even terugtrekken uit de dagelijkse sleur. De meest bekende zijn misschien wel de luxe yoga retreats in Bali en Ibiza.

Echter een retreat is ook het moment om verandering door te voeren in je leefstijl. Verandering op bijvoorbeeld je dagelijkse voedingskeuze, de frequentie van eten, je beweegritme en misschien zelf je bioritme. 

Een retreat kun je dus zien als een actieve vakantie waar je een investering doet in je gezondheid.

 

Een retreat volgens ons

We hebben zelf verschillende retreats gedaan, echter kwamen we elke keer tot de conclusie dat deze retreats vooral veel luxe gaven. 

Mooie huisjes, vlakbij je zwembad, lekker maar vooral veel eten en een aantal lezingen en yoga sessies. Super relaxed, dat wel, maar er was niet bepaald veel verandering op gebied van bewustwording, leefstijl en fitheid. 

Kort gezegd, het was een iets anders ingedeelde vakantie, met weinig resultaat.

Als dat je doel is, prima, echter wij denken dat je meer kunt halen uit een 5-daagse retreat.

 

Onze 5 principes

Wij baseren onze retreats op de Bewust-Fit methode die we de afgelopen 10 jaar hebben ontwikkeld. Dit zijn een aantal principes die we je aanleren in deze 5 dagen. 

Je hebt een prachtige vakantie, echter investeer je ook in de toekomst. 

Intermittent fasting: het aanpassen van de frequentie hoe vaak je eet. Dit is een van de basis beginselen van onze leefstijl en een tool waar we ongekende resultaten mee hebben bereikt.

>>> review intermittent fasting online coaching deelnemer Danielle

Eet natuurlijke voeding: het aanpassen van de keuze van wat je eet. Zeer belangrijk bijvoorbeeld om bewust te worden van je suikerinname, ook de verborgen.

Zuur basen evenwicht: een die niet veel meer voorbijkomt, echter zeer belangrijk is. Het in balans houden van je lichaam zodat alles werkt zoals het moet werken.

Fitness en beweging: iets wat men niet veel meer doet. Echter simpele wandelingen zijn al voldoende om je energie te herstellen en je fit en vitaal te voelen

Mindset en doelen: misschien is dit wel de eerste stap. Het bewust worden van doelen stellen, planningen maken en discipline tonen. 

Tijdens de retreats krijg je een blauwdruk van onze complete leefstijl methode. We leren hem je aan door je deze te laten ervaren. 

Dit alles doen we onder de Spaanse zon, bij het zwembad, tussen de olijfbomen en met het uitzicht op de bergen.

 

De fitness retreat

Een korte vakantie waarbij we je onze leefstijl aanleren tijdens een 5-daagse retreat met het thema fitness. Samen met een groep van maximaal 7 andere deelnemers krijg je 5 dagen full time coaching van 2 ervaren persobnal trainers en een voedingsleer therapeut.

De retreat is all-in, dat betekend dat we alles voor je regelen, van transfer tot overnachting en van eten en drinken tot de coaching. 

Veel meer informatie vind je op de pagina over de retreat.

>>> klik hier voor de fitness retreat pagina

 

Laten we bellen

Wij begrijpen dat het boeken van een retreat net even wat meer “lef” vraagt dan het boeken van een proefles. Echter doe je al mee met een retreat voor dezelfde prijs als een midweekje centerparcs.

Wij geven je graag alle informatie via de telefoon als je dat wilt. Vraag je gesprek hieronder aan. Dit is gratis en vrijblijvend.

>