Freebies, e-books en pdf documenten

We schrijven veel, bloggen veel, maken videos en documenten. Hieronder vind je al onze gratis ebooks, freebies, pdf documenten en cheat sheets die jou gaan helpen een gezonde leefstijl in te zetten.

Eet Jij Voldoende Foliumzuur Tijdens De Zwangerschap?

De vraag die veel zwangere vrouwen zich stellen is of ze voldoende foliumzuur eten tijdens de zwangerschap. Download deze cheat sheet en kom erachter waar voldoende foliumzuur inzit en hoe je geen tekorten ontwikkelt. 

>>> download de sheet hier

De Eiwitten Calculator En Cheat Sheet

Hoeveel eiwitten moet je nu eigenlijk eten per dag en waar vind je ze? Antwoord op de 2 meest belangrijke vragen m.b.t. eiwitten in deze PDF

>>> download de pdf hier

De Intermittent Fasting Voedingslijst

Een complete lijst met voeding die past in een gezonde (intermittent fasting) leefstijl. Weet je niet wat je allemaal kunt gaan eten, dan is deze sheet een uitkomst voor je. 

>>> download de sheet hier

De Intermittent Fasting 101 Tutorial

Wat is intermittent fasting, hoe kun je het toepassen en wat kun je ermee bereiken? Check het allemaal in deze 101 tutorial over deze gouden leefstijl.

>>> download de sheet hier

Weekschema Fitness 30 Min Workouts

Starten met bewegen maar weet je niet hoe en wat? Doe dan onze 30 minuten workouts die je thuis of in de gym kunt doen. 

>>> download het schema hier

8 Soorten Voeding Die Je BMR Verhogen

Eet je al gezond maar wil je het een stapje verder brengen. Doe dan deze 8 soorten voeding die je BMR verhogen toevoegen aan je dagelijkse maaltijden. 

>>> download de pdf hier

De Ultieme Planning Sheet

Een van de meest belangrijke factoren in een coaching traject is de planning. Je kunt het beste fitness schema hebben, het beste dieet, echter zonder de juiste planning gaat het niet lukken.

>>> download de pdf hier