Hybride personal training

Je wilt gaan starten met bewegen, echter een groepsles is niks voor jou, te veel mensen om je heen die je af kunnen leiden, maar personal is net even iets te duur…

Wat dan?

Met gepersonaliseerde fitness hebben we een hybride-personal training traject weten te ontwikkelen.

Een traject waarbij je alle voordelen hebt van een personal trainer, echter niet elke week een afspraak hebt met je coach.

Zo sluit je de grootste kostenpost voor een 1 op 1 traject uit.

Wat krijg je bij gepersonaliseerde fitness?

Als je goed gaat kijken, dan zijn de voordelen van 1 op 1 coaching dat je een persoonlijk schema krijgt, een persoonlijk plan die jou gaat helpen je doelstellingen te bereiken.

Dit is precies het geval met gepersonaliseerde fitness.

Je wordt gekoppeld aan een coach. Deze coach maakt voor jou persoonlijke plannen bij je;

l

Persoonlijke fitness coaching

Jouw personal trainer zal een persoonlijk fitnessplan voor je samenstellen.

l

Persoonlijke voeding coaching

Onze orthomoleculaire therapeut zal een persoonlijk voedingsplan voor je samenstellen inclusief de coaching die daarbij hoort.

l

Persoonlijke leefstijl coaching

Onze orthomoleculaire therapeut zal een persoonlijk leefstijlplan voor je samenstellen inclusief de coaching die daarbij hoort.

Vervolgens heb je elke maand 1 coaching sessie waarbij je samen met jouw coach nieuwe technieken doorneemt en een fitness & leefstijl assessment doet voor de volgende periode.

Uiteraard heb je tussendoor gewoon contact met jouw coach. Dit kan zijn als je hem tegenkomt in de gym, maar ook gewoon via mail, sms of telefoon.

Waar train je dan, vraag je je misschien af?

Bij onze open gym sessies, in de groepslessen of thuis. Dat is maar net wat je fijn vindt.

Jouw coach maakt een fitness plan welke je zelfstandig uitvoert. Deze sessies worden wel gecheckt door je coach door middel van onze unieke fitness applicatie waar je video’s kunt zien, kunt uploaden en kunt chatten met je coach.

Heeft dat dan wel voordelen voor mij?

Dat is iets wat je zelf het beste kunt beoordelen. Als je echt dat wekelijkse (1, 2 of 3 keer) per week nodig hebt, dan is personal training meer iets voor jou.

Als je alleen een coach nodig hebt die je stuurt, dan is deze optie zeker ook iets om over na te denken. Mede ook omdat de kosten aanzienlijk lager zijn dan privé training.   

Hoe gaat dat in zijn werk?

Iedereen die bij ons wilt komen trainen start met een vrijblijvende intake. Tijdens dit gesprek willen wij je graag wat beter leren kennen en vertellen wij je graag over onze coaching.

Na dit gesprek kun je deelnemen aan een assessment periode. Deze hebben wij ingevoerd zodat je niet direct een keuze hoeft te maken. Deze assessment periode bestaat uit een fitness test en 2 technieklessen.

Na deze assessment periode ben je vrij om te kiezen. Ga je voor een privé training, een gepersonaliseerde fitness traject of is het toch niks voor jou.

Uiteraard kun je na de intake ook direct de stok achter de deur klemmen en starten met een volledig traject. Keuze is aan jou.

Kortom;

l

De optie tussen PT en groepsles

Gepersonaliseerde fitness is de unieke tussenoplossing als je persoonlijke coaching wilt hebben, maar niet elke week een contactmoment nodig hebt.

l

Volledige coaching

Het is een volledige coaching bij al je leefstijl, voeding en fitness planning, echter zonder elke week een contactmoment.

l

Eenmaal per maand een contactmoment

Je hebt eenmaal per maand een contactmoment met jouw personal trainer

l

Begeleiding door een erkende personal trainer

De coaching die je krijgt is van een erkende personal trainer

l

Begeleiding door een afgestudeerde orthomoleculaire therapeut

Het voedingsplan wordt samengesteld door een erkende orthomoleculaire therapeut in de voedingsleer.

l

Onbeperkt contact via de fitness applicatie

Je hebt onbeperkt contact via onze fitness applicatie waar je ook video’s ziet van alle oefeningen. 

Als je interesse hebt, dan kun je jouw gratis en vrijblijvende intake gesprek aanvragen. Heb je meer zekerheid nodig, dan kun je altijd starten met een assessment periode.

>>> vraag hier je intakegesprek aan
>>> bekijk hier meer informatie over privé training

Of bel gewoon, we zijn heel de dag bereikbaar op 0613099106

>