Bekijk wanneer jij mee komt doen

Supergaaf dat je een keer mee wilt doen, dan is het natuurlijk makkelijk als je weet wanneer we de lessen geven. Hieronder zie je een overzicht van al onze lessen.

Home » Groepslessen agenda

Metabolic Conditioning sessies

Metabolic HIIT training sessies

Cardioboxing training sessies

Bootcamp training sessie

09:00 – Metabolic conditioning (voorheen circuittraining) 45 min
18:00 – Metabolic conditioning (voorheen circuittraining) 45 min
18:45 – Metabolic HIIT 30 min
19:00 – Bootcamp 60 min
19:15 – Metabolic conditioning (voorheen circuittraining) 45 min

09:00 – Metabolic conditioning (voorheen circuittraining) 45 min
18:45 – Cardioboxing 45 min
19:30 – Metabolic HIIT 30 min
20:00 – Metabolic conditioning (voorheen circuittraining) 45 min

09:00 – Metabolic conditioning (voorheen circuittraining) 45 min
18:30 – Metabolic conditioning (voorheen circuittraining) 45 min
19:15 – Metabolic conditioning (voorheen circuittraining) 45 min

09:00 – Metabolic conditioning (voorheen circuittraining) 45 min
18:30 – Metabolic conditioning (voorheen circuittraining) 45 min
19:15 – Metabolic HIIT 30 min
19:45 – Metabolic conditioning (voorheen circuittraining) 45 min

09:00 – Metabolic conditioning (voorheen circuittraining) 45 min
18:00 – Metabolic conditioning (voorheen circuittraining) 45 min

08:00 – Metabolic conditioning (voorheen circuittraining) 45 min
08:45 – Metabolic HIIT 30 min
09:15 – Metabolic conditioning (voorheen circuittraining) 45 min

08:00 – YIN yoga sessie 60 min
09:00 – Metabolic conditioning (voorheen circuittraining) 45 min
09:45 – Metabolic HIIT 30 min

>