Bootcamp training
60 minuten buitenspelen voor volwassenen

Home » Groepslessen » Bootcamp fitness Papendrecht

Kom naar buiten!

Bootcamp training is een leuke les die buiten plaatsvindt. Een les waarbij we veel lichaamseigen oefeningen combineren tot leuke circuits en workouts.

Samen met je buddy, challenges, korte races, elkaar uitdagend en gebruikmakend van alles wat we onderweg tegenkomen voor een intensief en supertoffe les (al zeggen we dat zelf...)

De lessen duren 45 minuten en zijn geschikt voor iedereen, ook als je geen ervaring hebt in de fitness.

Kom buiten spelen en prikkel je lichaam tijdens deze supertoffe buiten bootcamp sessies. Geen ervaring, geen zorgen want onze coaches staan voor je klaar en dagen je graag uit.

long-arrow-down

Bootcamp training

in het kort...

Verzamelen

Dat doen we bij de gym, die is in het sportcentrum van Papendrecht. Zorg gewoon dat je 5 minuten voor de start aanwezig bent, dan komt alles goed.

Warming up

We rennen rustig aan naar de locatie waar we onze supergave (echt waar) circuitjes gaan doen. Dit kan zijn het grasveld om de hoek, het park, dat ene speeltuintje of misschien het schoolplein waar je deze middag nog je zoontje/dochtertje hebt opgehaald.

Training

De training is heel vrij. De ene keer doe je een lange workout, de andere keer allemaal korte workouts. Deze doe je alleen, in buddy vorm, een korte wedstrijd of gewoon voor de lol. 

De eerste les

Dat is natuurlijk mega spannend, maar geen zorgen, je wordt opgevangen door de trainer die je alles uitlegt over deze les. De eerste lessen laten we dit niet los en leggen we je alle oefeningen en protocollen uit. 

We hebben zelfs een optie om kortdurend wat meer persoonlijke aandacht te krijgen ;)

Wim


Wim is onze bootcamp master. 

Als je buiten gaat trainen, kom je hem tegen. Hij weet van elke les weer een feestje te maken met nieuwe workouts, leuke combinaties en oefeningen.

Wim zelf is verfend hardloper. Met inmiddels 3 marathons op zijn naam en meerdere obstakel runs is hij de perfecte trainer voor deze outdoor bootcamp sessies.

Wim van der Voet

Vraag jouw gratis proefles aan

Of check even wat er bij je past qua les

Veel gestelde vragen

Kan ik meedoen als ik helemaal geen ervaring heb?

Hoevaak per week mag ik trainen?

Kan ik ook meer coaching krijgen?

Wanneer kan ik meedoen met een proefles?

Copyright 2019 Den Hollander Sport

>