Home » Groepslessen » Bootcamp fitness Papendrecht

Groepslessen sportcentrum Papendrecht

Bootcamp fitness

Ga lekker buiten trainen!

Bootcamp is dé manier van trainen als je lekker buiten wilt werken aan je fitheid.

Een les van 60 minuten waarbij verschillende workouts je voluit laten gaan. Games, circuits, challenges, buddy workouts en hierbij gebruik je alles wat je tegenkomt buiten.

De lessen worden gegeven door erkende trainer.

Een kenmerk van de bootcamp training is dat deze buiten plaatsvindt.

lekker buiten werken aan je fitheid…

in de grote mensen speeltuin met de bootcamp groepslessen

De bootcamp fitness lessen geven we 1 maal per week rondom het sportcentrum van Papendrecht. Elke maandag ben je welkom als je mee wilt doen aan deze gave manier van fitness,

Persoonlijke intake…

om je het beste advies te geven

Om kennis met elkaar te maken, werken wij met een persoonlijke intake training. Deze is 1 op 1 met een van onze personal coaches. Na de training krijg je een advies op maat richting jouw doelstelling. Deze training is gratis en vrijblijvende.

Kan ik dat?

Al onze groepslessen zijn aangepast zodat iedereen mee kan doen!

In de les kan de coach/instructeur gemakkelijk het niveau aanpassen aan iedere deelnemer. Wees dus niet bang als je nog nooit gesport hebt.

Tijdens de persoonlijke intake doe je een leuke test, de personal trainer zal je dan zijn beste advies geven hoe je jouw fitheid zo snel mogelijk weer op kunt pakken.

Zit ik vast aan lange termijnen?

Nee! Wij werken zonder langdurige contracten. Het enige wat we hebben is een opzegtermijn van 1 kalendermaand bij de groepslessen. Wil je niet meer, dan stop je gewoon.

Kom gewoon een keer meedoen. Vraag hier je persoonlijke intake aan!

0 Shares
Share
Tweet
+1