Home » Groepslessen » Cardioboxing Papendrecht

Cardioboxing

Ben je op zoek naar een les waarbij je leuke boks en kickboks technieken combineert met bootcamp oefeningen? Dan is de cardioboxing iets voor jou. 

Deze les bestaat uit verschillende technieken uit de bokswereld die we samenvoegen in korte en intensieve circuit en training protocollen. 

Als je deze les gaat volgen dan zul je een progressie gaan zien in je lichaamssamenstelling (lager vetpercentage), je conditie (omhoog) en je energie (omhoog). 

Je hoeft geen ervaren bokser te zijn om mee te kunnen doen en je hoeft ook geen ijzeren conditie te hebben. De lessen zijn voor ieder niveau en er is altijd een ervaren coach aanwezig om de juiste technieken aan je uit te leggemn.

Hoe en wanneer

De cardioboxing trainingen geven we van maandag t/m zondag. Het is de perfecte les als je 45 minuten lang all-out wilt gaan. Leer leuke technieken en gooi die agressie eruit.

Deze trainingen zijn geschikt voor iedereen. Dit omdat we het niveau in de les aanpassen op jouw niveau. Dit kunnen we gemakkelijk doen omdat de lessen in groepsverband zijn, echter iedereen individueel traint.

De maximum capaciteit per les is 16 deelnemers en er is altijd een ervaren coach aanwezig bij de les. 

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over onze groepslessen cardioboxing. Mocht je vraag er niet tussenstaan, neem dan gerust contact met ons op via de link onderaan deze pagina. 

De 8 voordelen van cardioboxing

Wat zijn de voordelen als je deel gaat nemen aan onze cardioboxing lessen in het sportcentrum van Papendrecht? Bekijk ze alle 8.

Welke oefeningen doen jullie bij de cardioboxing

We gebruiken veel oefeningen. Bekijk de meestvoorkomende in dit artikel waar we oefeningen en oefening groepen beschrijven.

Is cardioboxing alleen voor gevorderde deelnemers?

Een veel gestelde vraag en in dit artikel leggen we uit dat cardioboxing voor iedereen is, ongeacht je niveau.

Ben je klaar voor de volgende stap?

Plan gewoon eens een gratis kennismakingsgesprek in of laat ons je bellen om je vragen te beantwoorden.

>