Home » Groepslessen » Cardioboxing Papendrecht

Groepslessen sportcentrum Papendrecht

Cardioboxing

Combinatie van boks- en kickbokstechnieken voor iedereen toegankelijk gemaakt

De cardioboxing sessies bij Bewust-Fit is een combinatie tussen boks-, kickboks- en bootcamp training, echter op een manier dat iedereen het kan.

De lessen worden gegeven door een erkende instructeur en bestaan uit het aanleren van trap en stoottechnieken om deze technieken vervolgens toe te passen in leuke en intensieve cardio circuits.

Een kenmerk van de cardioboxing sessies is dat we niet op elkaars lichaam slaan en trappen. Dit doen we op zakken, kussen en in elkaars handschoenen.

Elke di, do, za en zo…

Lekker trappen en stoten alsof je een prof bent

De cardioboxing sessies geven we 6 maal per week. Elke dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag ben je welkom om je even te gedragen als een prof.

De lessen zijn zo gemaakt dat we simpele en snel aan te leren technieken gebruiken. Echt iedereen kan hieraan meedoen.

Persoonlijke intake…

om je het beste advies te geven

Om kennis met elkaar te maken, werken wij met een persoonlijke intake training. Deze is 1 op 1 met een van onze personal coaches. Na de training krijg je een advies op maat richting jouw doelstelling. Deze training is gratis en vrijblijvend.

Kan ik dat?

Al onze groepslessen zijn aangepast zodat iedereen mee kan doen!

In de les kan de coach/instructeur gemakkelijk het niveau aanpassen aan iedere deelnemer. Wees dus niet bang als je nog nooit gesport hebt.

Tijdens de persoonlijke intake doe je een leuke test, de personal trainer zal je dan zijn beste advies geven hoe je jouw fitheid zo snel mogelijk weer op kunt pakken.

Zit ik vast aan lange termijnen?

Nee! Wij werken zonder langdurige contracten. Het enige wat we hebben is een opzegtermijn van 1 kalendermaand bij de groepslessen. Wil je niet meer, dan stop je gewoon.

Kom gewoon een keer meedoen. Vraag hier je persoonlijke intake aan!

Veel gestelde vragen cardioboxing

De 8 voordelen van cardioboxing

Wat zijn de voordelen als je deel gaat nemen aan onze cardioboxing lessen in het sportcentrum van Papendrecht? Bekijk ze alle 8.

Welke oefeningen doen jullie bij de cardioboxing?

We gebruiken veel oefeningen. Bekijk de meestvoorkomende in dit artikel waar we oefeningen en oefening groepen beschrijven.

Is cardioboxing alleen voor gevorderde deelnemers?

Een veel gestelde vraag en in dit artikel leggen we uit dat cardioboxing voor iedereen is, ongeacht je niveau.

0 Shares
Share
Tweet
+1