Home » Groepslessen » Circuittraining Papendrecht

Circuittraining

Ben je op zoek naar een les die zowel je conditie als je krachtuithoudingsvermogen aanpakt, dan is de circuittraining een juiste keuze.

Deze les bestaat uit verschillende krachtelementen die gecombineerd worden in een zogenaamde workout. Deze workouts komen in verschillende vormen met als resultaat dat het nooit saai wordt.

Als je deze les gaat volgen dan zul je een progressie gaan zien in je lichaamssamenstelling (lager vetpercentage), je conditie (omhoog) en je energie (omhoog). 

Je hoeft niet bang te zijn dat je de oefeningen die wij gebruiken niet kent, er is altijd een trainer die je alle basis technieken eigen maakt gedurende de les. Daarnaast vind deze les altijd plaats op eigen niveau, zodat iedereen mee kan doen aan de training. 

Hoe en wanneer

De circuit trainingen geven we 7 dagen per week. Het is de meest voorkomende groepsles op ons rooster.

Deze trainingen zijn geschikt voor iedereen. Dit omdat we het niveau in de les aanpassen op jouw niveau. Dit kunnen we gemakkelijk doen omdat de lessen in groepsverband zijn, echter iedereen individueel traint.

De maximum capaciteit per les is 12 deelnemers en er is altijd een ervaren coach aanwezig bij de les. 

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over onze groepslessen circuittraining. Mocht je vraag er niet tussenstaan, neem dan gerust contact met ons op via de link onderaan deze pagina. 

De 8 voordelen van circuittraining

Wat zijn de voordelen als je deel gaat nemen aan onze circuittraining lessen in het sportcentrum van Papendrecht? Bekijk ze alle 8.

Welke oefeningen doen jullie bij de circuittraining

We gebruiken veel oefeningen. Bekijk de meestvoorkomende in dit artikel waar we oefeningen en oefening groepen beschrijven.

Is circuittraining alleen voor gevorderde deelnemers?

Een veel gestelde vraag en in dit artikel leggen we uit dat circuittraining voor iedereen is, ongeacht je niveau.

Ben je klaar voor de volgende stap?

Plan gewoon eens een gratis kennismakingsgesprek in of laat ons je bellen om je vragen te beantwoorden.