Home » Groepslessen » Circuittraining Papendrecht

Groepslessen sportcentrum Papendrecht

Circuittraining

Combinatie van krachtuithoudingsvermogen en workout protocollen

De circuittraining van Bewust-Fit zijn groepslessen waarbij er een combinatie wordt gemaakt in verschillende fitness vormen.

Bij het krachtuithoudingsvermogen gedeelte ligt de focus op het aanleren van oefeningen daarnaast het uitvoeren van die oefeningen en uiteindelijk het verbeteren van de algemene kracht van je lichaam.

Bij het workout gedeelte doe je één van de honderden workouts die wij in ons arsenaal hebben. Dit varieert van tabata protocollen tot en met circuit trainingen maar ook korte workout flows.

Een kenmerk is dat elke dag deze workout anders is waardoor je nagenoeg nooit hetzelfde doet.

7 dagen per week…

werken aan je fitheid

De circuit trainingen geven we 7 dagen per week. Het is de meest voorkomende groepsles op ons rooster.

Deze trainingen zijn geschikt voor iedereen. Dit omdat we het niveau in de les aanpassen op jouw niveau. Dit kunnen we gemakkelijk doen omdat de lessen in groepsverband zijn, echter iedereen individueel traint.

Gratis intake training…

om het beste advies te geven

Om kennis met elkaar te maken, werken wij met een persoonlijke intake training. Deze is 1 op 1 met een van onze personal coaches. Na de training krijg je een advies op maat richting jouw doelstelling. Deze training is gratis en vrijblijvende.

Kan ik dat?

Al onze groepslessen zijn aangepast zodat iedereen mee kan doen!

In de les kan de coach/instructeur gemakkelijk het niveau aanpassen aan iedere deelnemer. Wees dus niet bang als je nog nooit gesport hebt.

Tijdens de persoonlijke intake doe je een leuke test, de personal trainer zal je dan zijn beste advies geven hoe je jouw fitheid zo snel mogelijk weer op kunt pakken.

Zit ik vast aan lange termijnen?

Nee! Wij werken zonder langdurige contracten. Het enige wat we hebben is een opzegtermijn van 1 kalendermaand bij de groepslessen. Wil je niet meer, dan stop je gewoon.

Kom gewoon een keer meedoen. Vraag hier je persoonlijke intake aan!

Veel gestelde vragen circuittraining

De 8 voordelen van circuittraining

Wat zijn de voordelen als je deel gaat nemen aan onze circuittraining lessen in het sportcentrum van Papendrecht? Bekijk ze alle 8.

Welke oefeningen doen jullie bij de circuittraining

We gebruiken veel oefeningen. Bekijk de meestvoorkomende in dit artikel waar we oefeningen en oefening groepen beschrijven.

Is circuittraining alleen voor gevorderde deelnemers?

Een veel gestelde vraag en in dit artikel leggen we uit dat circuittraining voor iedereen is, ongeacht je niveau.