Metabolic HIIT
30 minuten... maar heerlijk intensief

Home » Groepslessen » HIIT training Papendrecht

30 minuten maar???

Metabolic HIIT is aparte in ons lijstje met lessen. Je traint namelijk maar 30 minuten. Echter deze 30 minuten is non-stop circuit vormpjes, zonder al teveel rust.

Het is de meest perfecte workout om je metabolisme, je verbranding, te verbeteren. Zorgen dat je lichaam een verhoogde energiebehoefte heeft zodat je vetmassa gaat verbranden voor meer energie.

De lessen duren 30 minuten en zijn geschikt voor iedereen, iedereen die 100% willen gaan, ook als je geen ervaring hebt in de fitness.

Groepslessen Papendrecht

Ga 30 minuten voluit. Bij de HIIT trainingen ga je 30 minuten rammen en ervaar je een energieboost na de les waar je zeer vrolijk van wordt.

long-arrow-down

Metabolic HIIT

in het kort...

Warming up

De warming up is kort maar krachtig en bestaat uit het doorlopen van de oefeningen die in de workout van 25 minuten terug gaan komen. Spieren opwarmen en techniek checken.

Workout

Niet schrikken, maar de workout duurt 25 minuten en over het algemeen met minimale rust. Leuke protocollen die ervoor zorgen dat je metabolisme (metabolic) verbeterd en je energie omhoog schiet.

De eerste les

Dat is natuurlijk mega spannend, maar geen zorgen, je wordt opgevangen door de trainer die je alles uitlegt over deze les. De eerste lessen laten we dit niet los en leggen we je alle oefeningen en protocollen uit. 

We hebben zelfs een optie om kortdurend wat meer persoonlijke aandacht te krijgen ;)

Jan Willem & Remco 


Hey daar, wij zijn Jan Willem (rechts) en Remco (links). Met een gecombineerde kennis van meer dan 20 jaar in de fitness en voedingswereld coachen wij je, samen met ons team aan trainers, naar je doel.

Vraag gerust wat meer informatie aan, doe de vragenlijst om te zien wat er bij je past of stuur gewoon een whatssapp.

Misschien zien we je binnenkort in onze sportschool en mogen we jou coachen naar je doelstelling. 

We zien je graag verschijnen. 

Jan Willem en Remco

Vraag jouw gratis proefles aan

Of check even wat er bij je past qua les

Veel gestelde vragen

Kan ik meedoen als ik helemaal geen ervaring heb?

Hoevaak per week mag ik trainen?

Kan ik ook meer coaching krijgen?

Wanneer kan ik meedoen met een proefles?

Copyright 2019 Den Hollander Sport

>