Als het vervoersmiddel kapot gaat, dan stopt de rest vanzelf…

Ja, ik werk 50 uur per week, heb 2 kinderen, die allebei naar een andere school gaan, een man die zijn eigen eten niet maakt, moet het huis schoonmaken, boodschappen doen en wil ook weleens ontspannen…

Ik heb echt geen tijd om te sporten!

Herkenbaar?

Welkom in de wondere wereld van de 21e eeuw.

Een wereld waarin we alles moeten, niks mag, je het druk moet hebben om erbij te horen en je minimaal één burnout moet hebben gehad om mee te kunnen praten.

Als iemand aan je vraagt “hoe gaat het”, moet jouw antwoord minimaal de woorden “druk”, “haast”, “geen tijd” en “pffffff” bevatten.

Hoe druk heb jij het echt?

Ik denk dat dit wel meevalt bij het merendeel. Kwestie van beter plannen.

Iedereen heeft zo zijn rugzak met dingen, ervaringen en momenten. De ene heeft een zeer drukke baan, de andere heeft net iets ernstigs meegemaakt in zijn familie en weer iemand anders is druk bezig zijn bedrijf op te bouwen.

Wat we echter vergeten is het belangrijkste, het lichaam. Het vervoersmiddel die ervoor zorgt dat je al die andere dingen kunt blijven doen.

Als je niet goed voor je eigen lichaam zorgt, hoe kun je dan voor je kinderen zorgen, je bedrijf opbouwen of sociaal doen met je vrienden?

Helemaal niet, klopt!

Als het vervoersmiddel kapot gaat, dan zal de rest vanzelf stoppen, ongeacht of je kinderen nu naar een andere school gaan allebei, je man nog steeds zijn boterham niet zelf wilt maken en de stofzuiger nog steeds niet automatisch door dat huis heen gaat.

Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat je het vervoersmiddel intact houdt. Dat is dan ook precies wat ik probeer te bereiken bij mensen.

In dit geval dus in laten zien dat je wel degelijk heel veel tijd hebt om te gaan bewegen/sporten.

Geloof je me niet?

Doe dan deze quiz, binnen 6 vragen heb je een perfecte inzage in hoeveel uur je nog over hebt om te sporten, als dat een prioriteit bij je heeft.

Ik hoor graag van je hoeveel uur jij nog over hebt!

>