Alternatieven personal training

Met een personal training traject, is de kans groot dat je samen met je coach gaat trainen. Dit is in ieder geval wel het geval bij ons.

Deze coach gaat samen met jou regelmatig in consult om het schema en het plan vorm te geven, de oefeningen te bepalen, de intensiteit aan te passen, te anticiperen op persoonlijke gebeurtenissen en meer.

Daarnaast krijg je, als het goed is, coaching bij je dagelijkse voeding. Dit is bij ons in ieder geval wel het geval. Schema’s, educatie, motivatie en stok achter de deur.

De hogere kosten zitten niet in het feit dat we een schema maken of die evaluaties die je per maand voert met je coach of therapeut, maar wel in de 1 op 1 coaching sessies.

Begrijp me niet verkeerd, sommige mensen hebben dat echt nodig, al is het maar voor de uitvoering van de oefeningen, de intensiteit die je tijdens de training doet of de stok achter de deur dat je echt gaat.

Heb je dat niet nodig, dan zijn er dus alternatieven op deze intensieve trainingsvorm.

Gepersonaliseerde fitness

Vanaf september gaan wij een nieuwe manier van coaching introduceren, genaamd gepersonaliseerde fitness.

Bij deze vorm krijg je alles wat je bij een personal training traject krijgt, behalve de 1 op 1 trainingsmomenten. Deze worden vervangen door 1 op 6 trainingsmomenten.

Jouw coach maakt nog steeds een planning, een schema en evalueert met je op maandbasis en past de schema’s aan, evenals de therapeut op gebied van voeding en leefstijl. Alleen voer je de schema’s samen met andere uit.

Tijdens deze trainingen loopt er een coach (dit hoeft niet per se jouw coach te zijn) actief rond in de zaal, met de nadruk op actief. Hij coacht je, laat je doorgaan, past je technieken aan, checkt of je het juiste doet en ga zo maar door.

Alles wat je krijgt bij een personal training traject, alleen zonder de kosten van een personal trainer. Dat is gepersonaliseerde fitness.

Laat ik je snel wat meer vertellen over het tweede alternatief

Online coaching

Ja echt waar, we konden het niet laten en zijn inmiddels ook van start gegaan met online coaching.

Met de online coaching krijg je net als bij de personal training en bij de gepersonaliseerde fitness coaching bij je dagelijkse voeding en wekelijkse fitness.

Echter doe je het volledig zelf uitvoeren. Dit kan bij jou thuis, in je eigen sportschool, in het park of ergens anders.

Je hebt contact met je coach via onze unieke fitness applicatie waar je maandelijks een nieuwe fitness en voedingsschema ontvangt. Dit gebeurt aan de hand van evaluatiegesprekken online of via de telefoon.

Genoeg keuze

Zoals je ziet is er genoeg keuze als je meer coaching wilt hebben dan bij onze reguliere groepslessen.

  1. Personal training
  2. Gepersonaliseerde fitness
  3. Online coaching

 

De vraag is, wat heb je nodig en wat wil je eraan uitgeven.

Ik ben nog steeds van mening, ondanks de vele mogelijkheden, dan veel mensen er goed aan doen eerst 1 op 1 met een personal training traject aan de slag te gaan.

De stok achter de deur, de motivatie en het lol krijgen in fitness zijn unieke aspecten die je neer terugvindt na een privé coaching.

Uiteraard helpen we je graag. Je kunt gewoon een gratis intake gesprek aanvragen. Deze is vrijblijvend en een van onze coaches geeft je graag een persoonlijk advies om jouw doel te bereiken.

>>> vraag hier je gratis intake gesprek aan

Wil je eerst bellen of een WhatsApp sturen, gebruik dan 0613099106.

Misschien zien we je snel in de gym bij het sportcentrum van Papendrecht. In ieder geval, succes met het behalen van je doelen.