Intermittent Living retreat

Synchroniseer jezelf met een natuurlijk ritme van leven

Eerstvolgende retreat

8 juli – 12 juli

>>> klik hier

Home » Intermittent Living Retreat

Intermittent Living retreat Spanje

Laat jezelf inspireren en maak jezelf een nieuwe leefstijl eigen. De intermittent Living retreat laat je ervaren wat het is om verschillende principes op gebied van gezondheid toe te passen in je eigen leefstijl.

Of je nu al vergevorderd bent in het aanpassen van je leefstijl of nog maar net bent begonnen, wat wij gaan doen is je stap voor stap meenemen en proberen de staat van je gezondheid naar een hoger niveau te tillen.

Intermittent fasting, beweging, de juiste voeding, slaapritme en mindset zijn allemaal essentiële principes die je toe kunt passen om doelen te bereiken.

Doelen als meer zelfvertrouwen, gezonder, energieker, fitter, succesvoller, gelukkiger worden en ga zo maar door.

Al onze retreats zijn een all-in ervaring. Dat betekend dat we je begeleiden, coachen, gesprekken met je voeren en uiteraard is het een heerlijke vakantie onder de Spaanse zon.

Je gaat als herboren naar huis met een compleet plan voor de toekomst.

 

Komende data

  • Maandag 08-07 | vrijdag 12-07 (2 plekken vrij)
  • Maandag 15-07 | vrijdag 19-07 (3 plekken vrij)
  • Vrijdag 13-09 | maandag 16-09 (2 plekken vrij)

Reserveer je een open ticket, dan zetten we de datum dat jullie willen op de site en bieden we de mogelijkheid voor andere mensen om zich aan te melden. De retreat gaat 100% door, ook al komen er geen andere deelnemers bij.

Capaciteit

Maximaal 4 personen

De reservering vindt plaats op onze retreat site “La Villa Verde”

R

3 nachten en 4 dagen

R

Heerlijke wandelingen door de bergen (op je eigen niveau)

R

Gezonde maaltijden volgens een intermittent living principe (ook voor een vegan lifestyle)

R

Optie om mee te doen aan verschillende fitness/HIIT sessies in onze gym (geen extra kosten)

R

Coaching bij het stellen van doelen, bepalen van strategieën en het behouden van die doelen middels verschillende seminars en gesprekken

R

Een unieke en exclusieve all-in ervaring

R

Transfer van en naar de luchthaven

De intermittent living retreat

De retreats zijn een 4-daags avontuur (mini vakantie) waar je de eerste stappen gaat zetten op gebied van je nieuwe leefstijl. Het is een pure ervaring waar je alle ins en outs aangeleerd krijgt, in een toffe omgeving, van professionals (therapeut en personal trainers) onder de Spaanse zon. 

Je geniet van heerlijke wandelingen, prachtige hikes, fitness sessies in de openlucht, seminars van een therapeut in de voedingsleer en uiteraard ontspan je bij het zwembad.  

Elke dag ga je bouwen aan je toekomst. Je gaat bewegen, praat met je coach, doet mee aan seminars, eventueel train je mee en je gaat genieten. 

De focus van de retreat ligt op onze intermittent living methode. 

Uiteraard is het ook vakantie voor je.

Er is voldoende tijd om van de omgeving te genieten, langs de Spaanse dorpjes te gaan of gewoon lekker te relaxen bij het zwembad.

Indeling retreat

De retreat heeft een vast doel, echter geen vaste indeling. Wij hebben uiteraard een rode lijn, wat we je aan willen leren, welke lessen we geven en wanneer we wat doen, echter zijn we in Spanje en passen we ons aan (je kent het wel, mañana… mañana…)

Dag 1

Dit is de dag waar we je in de retreat modus willen brengen. Na je aankomst op Alicante gaan we naar het retreat resort in de bergen(20 minuten rijden).

Eenmaal aangekomen gaan we naar de slaapvertrekken en heb je de tijd om al je spullen op te bergen. 

We starten met een goed gesprek om elkaar te leren kennen, waar je de coaches leert kennen en geven je een duidelijk stappenplan wat er allemaal gaat gebeuren. 

De locatie is nieuw voor je, de ervaring is uniek en dat weten we. We geven je de tijd om te wennen.  

Deze dag maken we ook een start met de seminars over de intermittent living methode.

Dag 2

Op dag 2 start je de dag met een heerlijke hike door onze achtertuin. Als je geluk hebt en het is helder, dan zie je de zon opkomen wat een prachtige ervaring is en je een enorme power geeft.

Tevens kun je genieten van een heerlijke HIIT training en krijg je de tweede seminar over een van onze pilaren.

Het mooie aan wandelen is dat dit de perfecte manier om je hoofd leeg te maken.

Dag 3

Je zit middenin je retreat en het is tijd om je grenzen op te zoeken. In de buurt, vlakbij Benidorm, ligt een prachtige uitdaging in de vorm van een berg. Het beklimmen van deze berg zal je grenzen doen verleggen en je mindset een ware superboost geven.

Geen zorgen, we zijn met meerdere coaches. Een van de coach zal helemaal naar de top gaan met je als je de uitdaging aandurft. Is dit teveel, dan ga je zover als je kunt. 

Dag 4

De laatste dag alweer van je retreat. Gisteren heb je de laatste puntjes op de in gezet mbt je persoonlijke plan, vandaag is het tijd om daarover vragen te stellen aan je coach. Uiteraard doen we nog een heerlijke fitness sessie en vervolgens wordt je teruggebracht naar het vliegveld. 

Note: je hebt hier hier een beknopte versie van de retreat gezien. De dagen zijn goed gevuld met coaching, beweging, seminars en uiteraard eetmomenten. Daarnaast heb je voldoende tijd om te ontspannen, lekker bij het zwembad te liggen of gewoon een kleine wandeling te gaan maken met een mederetreater.

De coaches zijn continu aanwezig. Dat wil zeggen dat als jij aan het relaxen bent, maar je wilt even praten, dan kan dat.

Misschien wil je eerst bellen met een van de coaches?

Vraag hier je gesprek aan, vrijblijvend en gratis

Locatie

Geef je over aan de geweldige natuur wat wij onze achtertuin noemen. Onze retreat locatie staat midden tussen de bergen van de zogenoemde “Sierra Onil”, oftewel “bergketen van Onil. 

Onil is een klein Spaans dorpje vlakbij Alicante aan de Costa Blanca.

Dit is niet de Spanje locatie die je kent van de Benidorm kaartjes. Druk, vol met mensen die alleen maar Engels praten en geen enkele respect voor de Spaanse cultuur hebben. Nee je komt in een magische omgeving, met kleine Spaanse dorpjes, Spaanse bevolking met Spaanse tradities. 

Synchroniseer met een natuurlijk ritme van leven aan deze kant van Europa en voel je lichaam tot leven komen.  

Of je nu mee gaat doen voor een complete reset van je lichaam, een gezondheidsdoel realiseren of gewoon ontsnappen aan de hoge stress die je ervaart gedurende je drukke baan, onze retreat locatie is hier perfect voor.

Je zult erachter komen dat je hier misschien wel nooit meer weg wilt. Maar geen paniek, je krijgt voldoende tijd om dit prachtige stukje Spanje te verkennen. 

 

Je Overnacht In Een Appartement

€597,- per persoon (all-in excl. vlucht)

Tijdens de retreat overnacht je in een appartement. Het betreft een 4-persoons huisje, met 2 kamers voor elk 2 personen.  

Het huisje is voorzien van een badkamer en wc groep.

Let er wel op dat je het huisje puur gebruikt voor overnachten. We zijn over het algemeen lekker buiten bezig.

De prijs is voor de complete retreat, er komen geen extra kosten bij.  

>