Online fitness platform Bewust-Fit

Gepersonaliseerde fitness en voedingsplannen

Die je zelfstandig bij ons in de gym of bij je eigen sportschool, gaat uitvoeren.

Welkom bij hét online fitness platform van de Benelux. De plek waar je coaching krijgt bij je dagelijkse voeding en je wekelijkse fitness momenten om je doelstellingen te bereiken.

Home » Online fitness

Ben je klaar voor de volgende stap in je gezondheid? De extra coaching die jou stap voor stap wegwijs maakt om gewicht te verliezen of energieker te worden?

Is het echter niet mogelijk om 1 op 1 personal training te doen (omdat je misschien niet in de buurt woont), dan zijn de online fitness modules iets voor jou.

Via ons unieke online fitness systeem (een applicatie die je download op Android en iPhone) sta je 24/7 in contact met je coach, bij het programma dat je kiest of wij voor je samenstellen.

1 op 1 online coaching

Geen standaard programma, maar een gepersonaliseerd op maat gemaakt coaching traject. Je wordt gematcht aan een van onze personal trainers die voor jou aan de slag gaat.

Voedingsplannen, fitness schema’s, coaching en adviezen welke je gecommuniceerd krijgt via onze fitness applicatie.

Deze manier van trainen heeft zijn voordelen, waaronder dat je zelf je trainingstijden bepaald en vele malen minder betaald dan bij een fysiek personal training traject.

SuperSystem

Wil je alleen wat sturing hebben in je dagelijkse fitness? Dan is het SuperSystem iets voor je.

In dit programma doe je mee met een van onze coaches. Elke dag zie je welke oefeningen hij/zij doet, krijg je deze via de fitness applicatie in een makkelijk overzicht en heb je 24/7toegang tot deze coach.

Stappenplan online coaching Bewust-Fit

Je bent klaar om stappen te gaan maken, maar hoe gaat dat in zijn werk bij onze personal training modules?

e

Probeer het eerst

Kies je programma. Bij de online personal training zit een gratis intake gesprek, bij het SuperSystem kun je een gratis proefperiode aanvragen.

e

Kies het programma

Na de evaluatie (gepersonaliseerd traject) of de proefperiode, kun je beslissen of je van start gaat met het traject.

Ben je klaar voor de volgende stap?

Plan gewoon eens een gratis kennismakingsgesprek in of laat ons je bellen om je vragen te beantwoorden.