Online coaching

Gepersonaliseerde fitness, voedingsplannen en online coaching

Die je zelfstandig bij ons in de gym of bij je eigen sportschool, gaat uitvoeren.

Welkom bij hét online fitness platform van de Benelux. De plek waar je coaching krijgt bij je dagelijkse voeding en je wekelijkse fitness momenten om je doelstellingen te bereiken.

Home » Online fitness

Van militair naar personal trainer en voedingsleer therapeut

Mijn naam is Jan Willem den Hollander, personal trainer, orthomoleculaire therapeut in de klinische PNI en o.a. eigenaar van Bewust-Fit personal training.

Sinds 2009 begeleid ik deelnemers hoe zij efficiënter kunnen trainen om sneller hun doelstelling te bereiken. Dit doe ik door technieken en protocollen te gebruiken die ik de afgelopen jaren heb geleerd in diverse studies.

Opleidingen in de trainingsleer (Overload worldwide, PICP level 1 & 2,) maar ook opleidingen in de voeding en psychologie (orthomoleculaire geneeskunde en klinische PNI).

Ik heb in mijn carrière al meer dan duizend deelnemers geholpen bij het bereiken van hun doelstelling.

Online coaching bij het volledige ILM traject

€197,00 éénmalig

De Intermittent Living Methode is de leefstijl die coach Jan Willem de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Een complete online coaching waarbij er een transformatie plaatsvind op 5 gebieden in je leefstijl.

Voeding | Beweging | Leefstijl | Mindset | Fitness

De coaching duurt in totaal 10 weken.

Online coaching – voeding

€47,00 éénmalig

De eerste module van de Intermittent Living Methode gaat over voeding. In 2 weken tijd ga je stap voor stap samen met coach Jan Willem je voedingspatroon aanpassen. Dit doe je in onze unieke fitness applicatie waar je al je vragen via de messenger kan stellen.

De coaching is inclusief video’s, pdf’s en chat met de coach.

Online coaching – leefstijl

€47,00 éénmalig

De tweede module van de Intermittent Living Methode gaat over leefstijl en intermittent fasting. Leer de kunst van het anders indelen van je maaltijden gedurende de dag en pak grote winst als je af wilt vallen, droger wilt worden of meer spiermassa wilt genereren.

De coaching is inclusief video’s, pdf’s en chat met de coach.

Online coaching – fitness voor gewichtsverlies en spieraanmaak

€14,95 per maand

Train mee met coach Jan Willem. Elke week geeft hij je een complete planning met schema’s en oefeningen. Deze schema’s hebben als doel het trainen van je metabole systeem om gewicht te verliezen en spiermassa op te bouwen.

Doel: gewicht verliezen, spiermassa aankomen en droger worden

>>> klik hier voor meer informatie

Online coaching – gepersonaliseerde fitness online

€147,00 per maand – minimaal 2 maanden

Wil je de volledige 1 op 1 aandacht van een van onze coaches, dan is de gepersonaliseerde fitness online de beste keuze. Jouw coach maakt weekschema’s voor de fitness, coacht je bij je gewoontes, beantwoord een wekelijkse mail en heeft direct contact met je via onze unieke fitness app.

Doel: waar jij op gecoacht wil worden

Ben je klaar voor de volgende stap?

Plan gewoon eens een gratis kennismakingsgesprek in of laat ons je bellen om je vragen te beantwoorden.

1 Shares
Share1
Tweet
+1