Online fitness platform Bewust-Fit

“Hét grootste online coaching platform van de Benelux”

Welkom bij hét online fitness platform van de Benelux. De plek waar je coaching krijgt bij je dagelijkse voeding en je wekelijkse fitness momenten om je doelstellingen te bereiken.

Home » Online fitness

Al meer dan 10 jaar is Bewust-Fit een begrip in de regio Rotterdam, maar met onze online coaching breiden we dat gebied groots uit.

Verschillende online fitness trajecten met verschillende doelstellingen, pre-made en klaar om mee te starten. Trajecten voor spiergroei, droog trainen, afvallen maar ook herstellen van je energie balans.

Wil je meer, dan kun je deelnemen aan een van de persoonlijke trajecten, waar je samen met jouw coaches aan de slag gaat.

Ga nu aan de slag en krijg continue de back up van onze coaches, de community en onze online fitness app.

Professionele coaching

Al onze coaches zijn erkende personal trainer en worden bijgestaan door een orthomoleculaire voedingsleer therapeut

Schema's voor ieder doel

Of je doel nu afvallen, aankomen of iets daartussenin is. Onze coaches hebben verschillende disciplines en maken verschillende schema’s

Coaching via de app

Al onze schema’s worden gegeven via onze fitness applicatie. Dit is inclusief video’s van de oefeningen en protocollen en contact met je coach.

Doel:
verlagen vetpercentage en verhogen spiertonus

Duur:
12 weken

Coach:
Jan-Willem

Doel:
Oppompen van de spieren (bodybuild effect)

Duur:
12 weken

Coach:
Remco

Doel:
Herstellen van een burnout of depressie

Duur:
12 weken

Coach:
Jan-Willem

Doel:
Zwangerschapskilo’s verliezen en spiermassa opbouwen

Duur:
12 weken

Coach:
Marinda

Doel:
Tientallen kilo’s verliezen

Duur:
12 weken

Coach:
Jan-Willem

Alle trajecten zijn inclusief

  • Intake gesprek om je op weg te helpen (via Skype)
  • 12 weken coaching
  • 3 fitness schema’s van 4 weken
  • Gebruik fitness applicatie inclusief video’s van de oefeningen
  • Direct contact met je coach via de fitness applicatie, 24/7 (ook zondag)
  • Voeding manual inclusief uitleg en weekschema
  • Fitness principes manual met uitleg van onze manier van trainen
  • Toegang Facebook groep waar de coach actief is

Jouw trainers en therapeut

Jan-Willem

Jan-Willem

Personal trainer & orthomoleculaire therapeut

Remco

Remco

Personal trainer & voeding expert

Marinda

Marinda

Personal trainer & voeding expert

Kun je niet wachten…

Dat snappen we, navigeer dan snel naar jouw eerste traject.

Let er even op dat je het juiste niveau kiest. Ben je absolute beginner, dan zijn de starter schema’s (1 ster) iets voor je. Heb je al wat ervaring in de fitness, dan is een hoger niveau gewenst.

Na het afsluiten zul je worden doorgestuurd naar een online agenda. Hier kun je jouw intake gesprek met de coach inplannen. Binnen 24 uur na het gesprek met jouw coach zal je persoonlijke profiel en schema klaarstaan in de fitness applicatie.

Wat zeggen andere over onze coaching?

En nu is het tijd! Ik ben er klaar mee, ik wil weer lekker in mijn vel gaan zitten. Ik wil weer fit zijn en volop energie hebben om van alles te doen. Ik heb te lang niet gesport, te ongezond gegeten en onvoldoende energie.

Machteld Pot

Personal training deelnemer

Vorig jaar ben ik (eerder) gestopt met werken en na een aantal maanden lummelen zag ik eruit als een plofotter weliswaar levend maar wel met een groot zuurstofgebrek.

Willem den Otter

Personal training deelnemer

Voor mij was de maat vol, ik wilde niet accepteren dat je met een leeftijd van 65+, langzaam maar zeker steeds meer dingen niet meer kon doen. In september 2015 besloot ik contact op te nemen met Jan-Willem den Hollander van Bewust-Fit.

Grietje Veldman

Personal training deelnemer

Na vaak voor de kast te hebben gestaan met de vraag welke kleding ik aan zou doen om de overtollige kilo’s te verbergen, vond ik in September 2015 dat het tijd werd voor een life changing project.

Chantal Meerman

Personal training deelnemer

1 ½ jaar geleden een “burn-out” gehad. Ik zat daarna op mn topgewicht van 136kg!

Nog steeds de plannen om te gaan sporten, maar het kwam maar niet van de grond. Totdat ik het helemaal zat was en besloot om het nu maar eens goed aan te pakken. Ik was al geïnteresseerd in de bootcamps, maar dat leek mij in 1e instantie een stap te hoog. Ben uiteindelijk toch maar gaan googelen en kwam bij Bewust-Fit terecht.

Jacco Steehouwer

Personal training deelnemer

Een jaar of 5 geleden had ik tijdens een gezellig avondje met mijn broer, onder het genot van een paar borrels een wat grote mond. De Mt. Ventoux zou ik wel “even” 3 keer op fietsen voor het goede doel….. Mijn broer was inmiddels al een jaar fanatiek aan het sporten, maar dat zou mij wel even lukken.

Edward Jonkman

Deelnemer personal training traject

Sinds augustus 2016 aan het trainen bij Bewust Fit zowel Persoonlijke trainingen en groepslessen. Alle trainingen onder zeer professionele leiding die gegeven worden met veel enthousiasme en plezier. Echt TOP!

Machteld Pot

Deelnemer personl training

Sinds begin 2017, onder toeziend oog van Jan-Willem en Remco aan het sporten. Nooit eerder persoonlijke begeleiding gehad, maar het is prettig en de mannen doen het super goed. Samen een goede oplossing gevonden voor een aantal obstakels afgelopen maand, bedankt en ga zo door.

Remy Dik

Deelnemer personal training

Sinds 8 weken sport ik bij Bewust-Fit. Dit bevalt uitstekend, mede door de goede locatie en fanatieke begeleiding. Jan-Willem is continu bezig met innoveren en verbeteren van de sportschool, maar ook zijn eigen kennis en dat van de andere trainers op het gebied van voeding, sport en begeleiding. Ga zo door!

Stefan Hoogvliet

Deelnemer personal training