Wanneer en hoe ben ik in aanraking gekomen met Bewust-Fit?
Ongeveer 6 maanden geleden was ik op zoek naar een trainer die mij kon begeleiden na mijn burn out richting een fitter en gezondere levensstijl. Na wat googelen en een intake gesprek ben ik begonnen met een personal training traject bij Bewust Fit.

Hoe vaak en welke trainingen doe ik?
Ik ben begonnen met een personal training traject bij Bewust Fit en langzaam aan ben ik ook deel gaan nemen aan de verschillende groepslessen waaronder indoor circuittraining en fight camp, deze staan dan ook zeker om mijn wekelijkse to do list.

Kun je een kort verhaal doen van jouw ervaringen van het personal training traject bij Bewust Fit?

Tsja, sporten. Ik had al zo lang het plan om eens iets serieus te gaan doen, al verschillende fitnesabonnementen geprobeerd, een blauwe maandag hardgelopen, enz. Het begon allemaal met de volle inzet, maar daarna ging het vervelen en zwakte ik af, om me uiteindelijk maar weer uit te schrijven…

Vervolgens 1 ½ jaar geleden een “burn-out” gehad. Ik zat daarna op mn topgewicht van 136kg!

Nog steeds de plannen om te gaan sporten, maar het kwam maar niet van de grond. Totdat ik het helemaal zat was en besloot om het nu maar eens goed aan te pakken. Ik was al geïnteresseerd in de bootcamps, maar dat leek mij in 1e instantie een stap te hoog. Ben uiteindelijk toch maar gaan googelen en kwam bij Bewust-Fit terecht.

Contact gezocht, ik zag dat ze ook personal training trajecten hadden. Leek me misschien wel wat voor mij. Na het intake gesprek met JW, was ik eigenlijk gelijk om. Leuk gesprek, ik voelde een “klik”, de manier van trainen en de gang van zaken spraken mij enorm aan.

2 dagen later stond ik al bij JW in de gym, geen tijd om terug te krabbelen.

Ik was het PT-traject aangegaan en werd wisselend getraind door JW of Marinda. In het begin moest ik trainen, ik had immers een afspraak staan… Een hele opgaaf en ik kwam gesloopt terug. Ik dacht, dit gaat nooit iets worden.

Nu ondertussen 5 maanden en flink wat zweetdruppels verder, ik weeg 117, en ben dus bijna 20kg kwijt! 

Ik moet nog steeds sporten, maar niet meer omdat ik een afspraak heb staan. Nee, ik wil sporten omdat ik me dan lekkerder en beter voel en ga nu gemiddeld 4 à 5 per week, ik probeer zelfs nog vaker. 2 keer PT in de week en de rest groepslessen of “open gym”.

Geestelijk is het ook een gigantische stap vooruit, de rust die je ervan ik je hoofd krijgt is enorm.

Genoeg reden dus, om het PT-traject door te zetten.

JW, Marinda en de rest van het Bewust-Fit team erg bedankt!!!

 

>