Home » Personal training

Personal training – sportcentrum Papendrecht

Personal training Papendrecht

Persoonlijke begeleiding bij je fitness en je voeding

Personal training kenmerkt zich door een persoonlijke coaching van een personal trainer. Bij veel gyms krijg je dan ook een persoonlijke coach aangewezen die je helpt met het samenstellen van een schema.

Echter wij gaan een stapje verder…

Naast de personal trainer die je helpt bij je fitness, je planning en de intensiteit van je trainingen, krijg je de volledige coaching van een orthomoleculaire therapeut.

Deze therapeut helpt je bij je dagelijkse voeding, maar stelt ons ook in staat om moeilijkere doelstellingen als obesitas, diabetes type 2, depressie en overgang (om er een paar te noemen) met succes te coachen.

1 op 1 personal training…

Privé begeleiding op weg naar je nieuwe leefstijl

Bij deze variant krijg je 1 op 1 aandacht van zowel de personal trainer als de voedingsleer therapeut. De verdeling m.b.t. de coaching is afhankelijk van je doelstelling.

>>> meer informatie 1 op 1 personal training

Buddy personal training…

Samen met je maatje begeleiding op weg naar jullie nieuwe leefstijl

De variant verschilt niet zoveel als die van de 1 op 1, echter kom je nu samen met je collega, maatje, vriend/vriendin of je echtgenoot. In deze variant maakt het niet uit of je allebei een compleet verschillende doelstelling hebt.

>>> meer informatie buddy personal training

Gepersonaliseerde fitness

Alle voordelen van een personal training traject, echter zonder de kosten hiervan.

Heb je echt meer coaching nodig, maar heb je niet de mogelijkheid om alleen een personal trainer in te huren? Dan kun je deelnemen aan de gepersonaliseerde fitness momenten. Je krijgt alle coaching die bij een PT traject hoort, echter train je op gezette momenten met maximaal 5 andere deelnemers.

>>> meer informatie gepersonaliseerde fitness