Meer kennis, progressie en resultaat
krijg 1 op 1 coaching van een personal trainer en een voedingsleer therapeut

Resultaat gegarandeerd...

Dat kan je mooi zeggen, denk je nu. Hoe kan je resultaat garanderen? Dat komt omdat wij het al meer dan 12 jaar doen. Met een gezamenlijke kennis van 20+ jaar focussen wij op de belangrijke punten om jou resultaat te laten behalen. Dit doen wij door onze kenmerkende Bewust-Fit methode welke bestaat uit verschillende pilaren om jou je doel te laten bereiken.

Wij zijn meer dan een herhalingen teller voor je. Wij coachen je naar een optimale gezondheid door je te koppelen aan zowel een personal trainer als een orthomoleculaire therapeut

long-arrow-down

Wat krijg je allemaal bij personal training

Personal trainer

Bij een personal training traject word je gekoppeld aan een personal trainer. Deze trainer zorgt dat jij de oefeningen goed uitvoert, de juiste oefeningen doet in het juiste protocol en nog belangrijker, dat je dit consequent vol gaat houden. 

Orthomoleculaire therapeut

Naast de wekelijkse coaching van jouw personal trainer, wordt je ook gekoppeld aan een voedingsleer therapeut. Deze zal je begeleiden op gebied van leefstijl en voeding. Dit gebeurt via een uitgebreide intake en veel contact met elkaar.

Wij zijn jouw coach

Een belangrijk aspect in onze werkwijze is dat we een coach zijn voor je. We zijn dus meer dan een herhalingteller die naast je staat als je aan het squatten of fietsen bent. We proberen je door middel van bewezen technieken en protocollen (die op jou zijn afgestemd) succes te laten behalen richting je doel.

We zien je als een individu

Vanaf het moment dat je binnenkomt en een coaching laat starten, zien we je als een individu. We werken niet met standaard schema's, maar maken een op maat traject voor je. Dit gebeurt door de twee coaches die aan jou gekoppeld worden die nauw met elkaar samenwerken om de schema's en protocollen op elkaar af te stemmen. 

ben nu een kleine 3 maanden bezig met 2 persoonlijke trainingen per week, let op mijn voeding en zorg vooral dat ik uiterlijk rond 22:00 uur naar bed ga, wat een verademing, heerlijk zaterdag morgen om 06:30 uur trainen. Als je thuis komt en even onder de douche hebt gestaan ben je een ander mens en kan je er fris, de hele dag tegen aan.

Je hebt zeeën van tijd over en voel je super fit.

Pieter van den Breevaart

Ik had al best wat sportscholen gezien. Met coaching, zonder coaching, echter deze aanpak was compleet nieuw. De volle aandacht voor jou als deelnemer, coaching bij je beweging maar gelukkig ook bij je voeding.

Leanne de Lijster

De coaching formule voor resultaat

Coaching van een personal trainer

Voor een op maat gemaakt schema, de juiste technieken en het aanleren wat fitness voor je kan betekenen. 

Coaching van een orthomoleculaire therapeut

Voor een op maat gemaakt voedingsschema, het coachen bij eventuele aandoeningen en aanleren wat voeding en leefstijl voor je kunnen betekenen. 

Afstemmen op jou als persoon

Ieder persoon is anders. We zouden liegen als we geen rode lijn in onze coaching hadden, echter passen we dit geheel aan op jouw situatie en jouw doelstelling.

JE STAP VOOR STAP MEENEMEN EN ZELFSTANDIG MAKEN

Onze coaching kenmerkt zich door het feit dat we je iets aan willen leren. We willen je, in tegenstelling tot veel andere professionals, zelfstandig maken.

Welke personal training varianten zijn er?

Personal training

  • Personal training
  • Orthomoleculaire therapeut
  • Min. 1 maal per week een training
  • Meer informatie

Gepersonaliseerde fitness

  • Personal training
  • Orthomoleculaire therapeut
  • Min. 1 maal per maand een training
  • Meer informatie

Online coaching

  • Online
  • 10 weken programma

Na 6 maanden heeft ik een ongelooflijk persoonlijk resultaat neergezet van -14kg, Heb ik de Ladies run met gemak gerend en heb ik zin om te sporten.​

Dit is me nog nooit eerder overkomen.

Esther Kleiberg

Naast de personal training sessies ben ik ook direct gestart met 2-3 groepslessen (circuit, HIIT) per week en laat ik me adviseren door (coach) Jan Willem voor wat betreft voeding en levensstijl. Mijn eerste doel was conditie opbouw en been spieren versterken voor de geplande wintersport (zonder spierpijn de dagen doorkomen en lange afdalingen maken, ik kan zeggen doel bereikt!).

Marco Pellikaan

Jan Willem & Remco 


Hey daar, wij zijn Jan Willem (rechts) en Remco (links). Met een gecombineerde kennis van meer dan 20 jaar in de fitness en voedingswereld coachen wij je, samen met ons team aan trainers, naar je doel.

Vraag gerust wat meer informatie aan, doe de vragenlijst om te zien wat er bij je past of stuur gewoon een whatssapp.

Misschien zien we je binnenkort in onze sportschool en mogen we jou coachen naar je doelstelling. 

We zien je graag verschijnen. 

Jan Willem en Remco

Vraag jouw gratis intake gesprek aan

Of bereken gelijk jouw maandelijkse kosten voor een traject

100%


MONEY BACK GUARANTEE


star
star
star

100% tevredenheid garantie

Al onze trajecten komen met een 100% tevredenheid garantie. Ben je na 28 dagen niet tevreden over de coaching die je krijgt, dan krijg je zonder vragen je volledige inleg terug. 

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van personal training t.o.v. gepersonaliseerde fitness?

Wat zijn de voordelen van gepersonaliseerde fitness t.o.v. personal training?

Zit ik ergens lang aan vast?

Hoe snel kan ik starten met personal training?

Met welke doelstellingen kan ik personal training komen doen?

Copyright 2019 Den Hollander Sport

>