Home » Personal training

Personal Training

Persoonlijke Begeleiding Bij Je Fitness En Je Voeding

Personal training kenmerkt zich door een persoonlijke coaching van een personal trainer. Bij veel gyms krijg je dan ook een persoonlijke coach aangewezen die je helpt met het samenstellen van een schema.

Echter wij gaan een stapje verder…

Naast de personal trainer die je helpt bij je fitness, je planning en de intensiteit van je trainingen, krijg je de volledige coaching van een orthomoleculaire therapeut.

Deze therapeut helpt je bij je dagelijkse voeding, maar stelt ons ook in staat om moeilijkere doelstellingen als obesitas, diabetes type 2, depressie en overgang (om er een paar te noemen) met succes te coachen.

1 op 1 personal training (mogelijk in koppels)

De volledige 1 op 1 begeleiding/coaching van een personal trainer en orthomoleculaire therapeut. Bij deze vorm van training heb je minimaal 1 maal per week een training. 

Bij deze variant krijg je 1 op 1 aandacht van zowel de personal trainer als de voedingsleer therapeut. De verdeling m.b.t. de coaching is afhankelijk van je doelstelling.

>>> meer informatie 1 op 1 personal training

Individueel programmeren (gepersonaliseerde fitness)

Wij programmeren een persoonlijk plan voor jouw doelstellingen op gebied van fitness en voeding. Deze voer je deels zelfstandig en deels samen met je coach uit. 

Tijdens de gepersonaliseerde fitness heb je 1 maal per maand een assessment training samen met jouw coach. Daarnaast mag je onbeperkt gebruikmaken van de fitness faciliteiten in het sportcentrum.

>>> meer informatie gepersonaliseerde fitness

Stappenplan personal training Bewust-Fit

Je bent klaar om stappen te gaan maken, maar hoe gaat dat in zijn werk bij onze personal training modules?

 

e

Intake gesprek (gratis)

De eerste stap is een gesprek, gewoon kennismaken met elkaar en beoordelen of wij je kunnen gaan coachen.

e

Assessment trainingen

De tweede stap is onze assessment periode. Een fitness test en twee techniektrainingen zodat wij kunnen zien welk niveau je hebt. Ook is deze periode voor jou om te checken of wij een "goede match" voor je zijn.

Pas na deze periode spreken we een volledig traject af.

e

Het traject

De derde stap is het starten van een traject. Ga je voor het volledige 1 op1 coaching traject, de gepersonaliseerde fitness of voor een online coaching.

Ben je klaar voor de volgende stap?

Plan gewoon eens een gratis kennismakingsgesprek in of laat ons je bellen om je vragen te beantwoorden.

>