Home » Personal training

Personal training – sportcentrum Papendrecht

Personal training

Begeleiding bij je fitness en je voeding

Personal training kenmerkt zich door een persoonlijke coaching van een personal trainer. Bij veel gyms krijg je dan ook een persoonlijke coach aangewezen die je helpt met het samenstellen van een schema.

Echter wij gaan een stapje verder…

Naast de personal trainer die je helpt bij je fitness, je planning en de intensiteit van je trainingen, krijg je de volledige coaching van een orthomoleculaire therapeut.

Deze therapeut helpt je bij je dagelijkse voeding, maar stelt ons ook in staat om moeilijkere doelstellingen als obesitas, diabetes type 2, depressie en overgang (om er een paar te noemen) met succes te coachen.

Als dat je niet gaat helpen, je krijgt ook toegang tot onze online community. In deze community geven we je veel extra’s als in de vorm van protocollen die we de afgelopen 10 jaar hebben gebruikt, cheat sheets, planningen, minicursussen en een community met alle andere deelnemers aan een van onze trajecten.

Personal training – sportcentrum Papendrecht

1 op 1 personal training

Privé begeleiding op weg naar je nieuwe leefstijl

Bij deze variant krijg je 1 op 1 aandacht van zowel de personal trainer als de voedingsleer therapeut. De verdeling m.b.t. de coaching is afhankelijk van je doelstelling.

>>> meer informatie 1 op 1 personal training

Samen personal training – sportcentrum Papendrecht

Buddy personal training

Samen met je maatje begeleiding op weg naar jullie nieuwe leefstijl

De variant verschilt niet zoveel als die van de 1 op 1, echter kom je nu samen met je collega, maatje, vriend/vriendin of je echtgenoot. In deze variant maakt het niet uit of je allebei een compleet verschillende doelstelling hebt.

>>> meer informatie buddy personal training

Small group personal training – sportcentrum Papendrecht

Small group personal training

In kleine groepjes van 4 personen o.l.v. een personal coach

Wil je wel meer coaching, maar zie je het niet zitten om dit in je eentje of samen met je maatje te doen, dan is er small group training. Bij deze personal training variant train je samen met 3 andere op vaste tijden in de week.

>>> meer informatie small group personal training