ID fitness (hybride training)
Wel personal training, niet elke week een PT sessie

Home » Personal training » Gepersonaliseerde fitness

Waarom elke week een PT sessie?

Misschien wil je wel personal training hebben, aan de slag met een persoonlijk schema en coaching bij je leefstijl en voeding, maar vind je elke week een PT sessie overdreven?

ID fitness, oftewel individueel design, is een variant die alle voordelen van personal training geeft, alleen zijn de elementen die een personal training traject wat duurder maken, weggenomen.

Zo heb je alles wat er bij personal training komt kijken, echter heb je maar 1 maal per maand een contactmoment met je coach en doe je de fitness sessies zelfstandig. Vandaar de naam Hybride Training.

Niet iedereen heeft elke week een coach aan zijn zijde nodig. 1 maal per maand een coaching sessie, samenstellen van een fitness en voedingsplan en lekker zelf aan de slag...
Oja, ook wat minder kosten, dat is ook wel lekker.

long-arrow-down

ID fitness (Hybride Training)

Elke maand een contactmoment met jouw trainer

Elke maand heb je een persoonlijk gesprek met jouw coach. Deze coach wordt aan het begin van het traject aan je gekoppeld. Deze personal trainer maakt voor jou de schema's op gebied van fitness welke je vervolgens zelf uit komt voeren bij ons in de gym bij de open gym momenten.

Coaching van een therapeut

Je krijgt coaching van een orthomoleculaire therapeut bij het behalen van je leefstijl en voeding doelstellingen. Deze therapeut is in staat om complete voedingsschema's voor je te maken, maar kan je ook coachen bij eventuele aandoeningen.


De coaching van deze therapeut vind plaats via de online academie en middels het bijhouden van voedingsdagboeken. Gedurende het traject kan er besloten worden dat er meer contactmomenten worden ingepland.

Zelfstandig trainen of met de groepslessen

Optimaal is uiteraard als je heel de week alleen maar met je personal trainer kan trainen, echter is dit niet voor iedereen nodig. Jouw coaches maken schema's die je zelfstandig bij ons kan uitvoeren, gedurende de open gym.

We zien je als een individu

Vanaf het moment dat je binnenkomt en een coaching laat starten, zien we je als een individu. We werken niet met standaard schema's, maar maken een op maat traject voor je. Dit gebeurt door de twee coaches die aan jou gekoppeld worden die nauw met elkaar samenwerken om de schema's en protocollen op elkaar af te stemmen. 

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Dit is me echt nooit eerder overkomen

Na 6 maanden heeft ik een ongelooflijk persoonlijk resultaat neergezet van -14kg, Heb ik de Ladies run met gemak gerend en heb ik zin om te sporten.​

Dit is me nog nooit eerder overkomen.

Esther Kleiberg

Deze aanpak was compleet nieuw

Ik had al best wat sportscholen gezien. Met coaching, zonder coaching, echter deze aanpak was compleet nieuw. De volle aandacht voor jou als deelnemer, coaching bij je beweging maar gelukkig ook bij je voeding.

Leanne de Lijster - Facilitair medewerker

Zeeën van tijd opeens!

ben nu een kleine 3 maanden bezig met 2 persoonlijke trainingen per week, let op mijn voeding en zorg vooral dat ik uiterlijk rond 22:00 uur naar bed ga, wat een verademing, heerlijk zaterdag morgen om 06:30 uur trainen. Als je thuis komt en even onder de douche hebt gestaan ben je een ander mens en kan je er fris, de hele dag tegen aan.

Je hebt zeeën van tijd over en voel je super fit.

Pieter van den Breevaart - Planner

Ik kan zeggen, doel bereikt!

Naast de personal training sessies ben ik ook direct gestart met 2-3 groepslessen (circuit, HIIT) per week en laat ik me adviseren door (coach) Jan Willem voor wat betreft voeding en levensstijl.

Mijn eerste doel was conditie opbouw en been spieren versterken voor de geplande wintersport (zonder spierpijn de dagen doorkomen en lange afdalingen maken, ik kan zeggen doel bereikt!).

Marco Pellikaan - Projectleider

1

Vraag je intake gesprek aan

Deze is gratis en vrijblijvend. Een gesprek over de telefoon met de therapeut en vervolgens één in de gym met de hoofdtrainer. Na deze gesprekken is het aan jou of je wilt beginnen of niet. Klik hier om je gesprek aan te vragen.

2

Bepaal je startmoment

Is alles naar wens, dan bepalen we een startmoment. De start van jouw personal training traject is altijd met een fitness test en een intake formulier voor de therapeut. 

3

Evalueren

De evaluatie momenten bij een personal training traject zijn altijd heel erg persoon afhankelijk. We streven ernaar om dit 1 maal per 4-6 weken te doen, echter als het goed gaat, gaat het goed.

Jan Willem & Remco 


Hey daar, wij zijn Jan Willem (rechts) en Remco (links). Met een gecombineerde kennis van meer dan 20 jaar in de fitness en voedingswereld coachen wij je, samen met ons team aan trainers, naar je doel.

Vraag gerust wat meer informatie aan, doe de vragenlijst om te zien wat er bij je past of stuur gewoon een whatssapp.

Misschien zien we je binnenkort in onze sportschool en mogen we jou coachen naar je doelstelling. 

We zien je graag verschijnen. 

Jan Willem en Remco

Vraag jouw gratis intake gesprek aan

En kom gewoon eens een bakje koffie/thee doen voor de mogelijkheden

Wat krijg je allemaal

Inbegrepen

  • Maandelijkse (4-5 weekse) coaching assessment training met je coach
  • Onbeperkt gebruik open gym
  • Samenstellen persoonlijk fitness plan
  • Binnen 24 uur antwoord van jouw coach
  • Coaching bij de leefstijl via de online academie
  • Coaching bij de leefstijl van een therapeut

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van personal training t.o.v. gepersonaliseerde fitness?

Wat zijn de voordelen van gepersonaliseerde fitness t.o.v. personal training?

Zit ik ergens lang aan vast?

Hoe snel kan ik starten met personal training?

Met welke doelstellingen kan ik personal training komen doen?

Copyright 2019 Den Hollander Sport

>