Alle elementen van Personal Training, behalve de kosten...
Ga voor een effectief "Individueel Design" traject van Bewust-Fit

JW personal trainer en therapeut

Het semi-personal coaching traject

Misschien ben je wel klaar voor een personal training traject, echter vind je elke week een contactmoment met jouw coaches een beetje teveel van het goede. Maak kennis met "Individueel Design", een traject dat wij in het leven hebben geroepen waarbij we je volledig coachen, echter het duurste aspect van personal training, namelijk de contactmomenten, minimaliseren.

Ik ben Jan Willem den Hollander, eigenaar, personal trainer en voedingsleer therapeut bij Bewust-Fit en samen met een team aan professionals, coachen wij je intensief en doelgericht bij jouw leefstijl transformatie.

Wij zijn meer dan een herhalingen teller voor je. Wij coachen je naar een optimale gezondheid door je te koppelen aan zowel een personal trainer als een orthomoleculaire therapeut

long-arrow-down

Gepersonaliseerde fitness

Elke maand een contactmoment met jouw trainer

Bij de gepersonaliseerde fitness heb je elke maand minimaal 1 contactmoment met je personal trainer. In deze training evalueer je de afgelopen maand en doorloop je jouw schema voor de komende maand. Hierbij krijg je alle nieuwe technieken uitgelegd, protocollen worden voorgedaan en al je vragen worden beantwoord.

Coaching van een therapeut

Je krijgt coaching van een orthomoleculaire therapeut bij het behalen van je leefstijl en voeding doelstellingen. Deze therapeut is in staat om complete voedingsschema's voor je te maken, maar kan je ook coachen bij eventuele aandoeningen.


De coaching van deze therapeut vind plaats via de online academie en middels het bijhouden van voedingsdagboeken. Gedurende het traject kan er besloten worden dat er meer contactmomenten worden ingepland.

Zelfstandig trainen of met de groepslessen

De schema's die wij maken voor je ga je zelfstandig uitvoeren in de open gym. Dit zijn trainingsmomenten waarop de gym open is, er trainer(s) aanwezig zijn en waar jij jouw schema kan uitvoeren in de vertrouwde Bewust-Fit omgeving. 

We zien je als een individu

Vanaf het moment dat je binnenkomt en een coaching laat starten, zien we je als een individu. We werken niet met standaard schema's, maar maken een op maat traject voor je. Dit gebeurt door de twee coaches die aan jou gekoppeld worden die nauw met elkaar samenwerken om de schema's en protocollen op elkaar af te stemmen. 

ben nu een kleine 3 maanden bezig met 2 persoonlijke trainingen per week, let op mijn voeding en zorg vooral dat ik uiterlijk rond 22:00 uur naar bed ga, wat een verademing, heerlijk zaterdag morgen om 06:30 uur trainen. Als je thuis komt en even onder de douche hebt gestaan ben je een ander mens en kan je er fris, de hele dag tegen aan.

Je hebt zeeën van tijd over en voel je super fit.

Pieter van den Breevaart

Ik had al best wat sportscholen gezien. Met coaching, zonder coaching, echter deze aanpak was compleet nieuw. De volle aandacht voor jou als deelnemer, coaching bij je beweging maar gelukkig ook bij je voeding.

Leanne de Lijster

1

Vraag je intake gesprek aan

Deze is gratis en vrijblijvend. Een gesprek over de telefoon met de therapeut en vervolgens één in de gym met de hoofdtrainer. Na deze gesprekken is het aan jou of je wilt beginnen of niet. Klik hier om je gesprek aan te vragen.

2

Bepaal je startmoment

Is alles naar wens, dan bepalen we een startmoment. De start van jouw personal training traject is altijd met een fitness test en een intake formulier voor de therapeut. 

3

Evalueren

De evaluatie momenten bij een gepersonaliseerd fitness traject zijn 1 maal per maand. Deze momenten leg je vast met je trainer.

Jan Willem & Remco 


Hey daar, wij zijn Jan Willem (rechts) en Remco (links). Met een gecombineerde kennis van meer dan 20 jaar in de fitness en voedingswereld coachen wij je, samen met ons team aan trainers, naar je doel.

Vraag gerust wat meer informatie aan, doe de vragenlijst om te zien wat er bij je past of stuur gewoon een whatssapp.

Misschien zien we je binnenkort in onze sportschool en mogen we jou coachen naar je doelstelling. 

We zien je graag verschijnen. 

Jan Willem en Remco

Vraag jouw gratis intake gesprek aan

En kom gewoon eens een bakje koffie/thee doen voor de mogelijkheden

Wat krijg je allemaal

Inberepen

  • 1 maal per maand een contactmoment met jouw coach
  • Samenstellen van een persoonlijk fitness schema
  • Toegang tot de academie met meer dan 10 uur aan videomateriaal voor het aanpassen van je leefstijl
  • Mogelijkheid toesturen van voedingsdagboeken ter controle aan een voedingsleer therapeut
  • Binnen 24 uur antwoord van jouw coach

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van personal training t.o.v. gepersonaliseerde fitness?

Wat zijn de voordelen van gepersonaliseerde fitness t.o.v. personal training?

Zit ik ergens lang aan vast?

Hoe snel kan ik starten met personal training?

Met welke doelstellingen kan ik personal training komen doen?

Copyright 2019 Den Hollander Sport

>