Home » Personal training » Gepersonaliseerde fitness

Personal training – gepersonaliseerde fitness

Gepersonaliseerde fitness Papendrecht

Alle voordelen van een personal trainer, alleen zonder de kosten van een personal trainer

Personal training is in de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen. Helaas heeft niet iedereen de mogelijkheden om 1 op 1 een personal trainer in te schakelen.

Dit is het moment om in zetten op gepersonaliseerde fitness van Bewust-Fit.

Gepersonaliseerde fitness…

Is een uniek concept van Bewust-Fit waarbij we personal training dichterbij brengen voor iedereen die dat wenst. Persoonlijke fitness en voedingsplannen niet meer alleen voor de mensen die de mogelijkheid hebben een personal coach in te schakelen.

Gepersonaliseerd trainen is een vorm van personal training waarbij je deels zelfstandig traint.

Deze vorm is gekomen door de grote vraag naar personal training, echter mensen niet de financiën hebben om de volledige 1 op 1 aandacht te krijgen van een personal coach.

Bij gepersonaliseerd trainen krijgt je de volledige coaching van een personal trainer en orthomoleculaire voedingsleer therapeut, echter voer je de training zelf, onder toezicht van de personal coach, uit. Dit gebeurt in kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers.

Hoe ziet dat eruit?

Onze gym heeft 6 aparte krachtstations waar elk 1 deelnemer kan trainen.

Bij dit station kun jij jouw training uitvoeren, onder toezicht van een ervaren coach. Of dit nu een cardio workout is, een lactaat training, een circuittraining of een ouderwetse krachttraining, dat heeft jouw persoonlijke trainer vooraf, aan de hand van je doelstellingen, bepaald.

De coaching begint met een intake met jouw coach.

Na deze intake zal hij/zij een persoonlijk fitness plan maken, welke je in kunt zien in onze unieke fitness applicatie. Tevens krijg je een persoonlijk voedingsplan voor de komende maand. Hoe die eruitziet is afhankelijk van je doelstelling en beginsituatie.

Elke maand is er een evaluatie…

Na deze evaluatie komen er nieuwe maandplannen.

Tevens heb je continue contact met je coach via de fitness applicatie.

Dit betekent dat je direct met hem haar kunt contacten met vragen, maar ook kun je video’s opsturen ter controle, video’s inzien van de oefeningen en al je gegevens zoals lichaamssamenstelling bijhouden.

Kortom;

  • Elke maand een persoonlijk fitness en voedingsplan op jouw doelstelling
  • Toegang tot de fitness applicatie van Bewust-Fit
  • Maandelijkse evaluatie voor nieuwe plannen en doelen
  • Trainen onder professionele begeleiding van onze personal trainers

Een perfecte oplossing als je eigenlijk alle voordelen wilt van onze personal training trajecten, echter niet wilt betalen voor de 1 op 1 trainingsmomenten. In dit geval train je dus met maximaal 5 andere deelnemers.

Kosten en commitment

Als je wilt beginnen, vragen wij een initiële 3 maanden commitment van je. Na deze 3 maanden is de coaching per maand opzegbaar met 1 kalendermaand opzegtermijn.

Als je 2 maal per week komt trainen, dan kost het €97,00 per maand
Als je 3 maal per week komt trainen, dan kost het €127,00 per maand

Agenda

We beginnen 3 september met deze vorm van fitness. De volgende lessen staan op dit moment gepland, echter is ons doel om elke dag 2 sessies te hebben.

Maandag om 07:00 uur
Dinsdag om 20:45 uur
Donderdag om 07:00 uur
Vrijdag om 19:30 uur

Je mag met de lessen per week variëren, al is het voor jezelf makkelijk om een vaste tijd te hebben.

Jouw trainers en therapeut

Jan-Willem

Jan-Willem

Personal trainer & orthomoleculaire therapeut

Remco

Remco

Personal trainer & voedingsdeskundige

Nieke

Nieke

Personal trainer

Wat zeggen andere over onze coaching?

En nu is het tijd! Ik ben er klaar mee, ik wil weer lekker in mijn vel gaan zitten. Ik wil weer fit zijn en volop energie hebben om van alles te doen. Ik heb te lang niet gesport, te ongezond gegeten en onvoldoende energie.

Machteld Pot

Personal training deelnemer

Vorig jaar ben ik (eerder) gestopt met werken en na een aantal maanden lummelen zag ik eruit als een plofotter weliswaar levend maar wel met een groot zuurstofgebrek.

Willem den Otter

Personal training deelnemer

Voor mij was de maat vol, ik wilde niet accepteren dat je met een leeftijd van 65+, langzaam maar zeker steeds meer dingen niet meer kon doen. In september 2015 besloot ik contact op te nemen met Jan-Willem den Hollander van Bewust-Fit.

Grietje Veldman

Personal training deelnemer

Na vaak voor de kast te hebben gestaan met de vraag welke kleding ik aan zou doen om de overtollige kilo’s te verbergen, vond ik in September 2015 dat het tijd werd voor een life changing project.

Chantal Meerman

Personal training deelnemer

1 ½ jaar geleden een “burn-out” gehad. Ik zat daarna op mn topgewicht van 136kg!

Nog steeds de plannen om te gaan sporten, maar het kwam maar niet van de grond. Totdat ik het helemaal zat was en besloot om het nu maar eens goed aan te pakken. Ik was al geïnteresseerd in de bootcamps, maar dat leek mij in 1e instantie een stap te hoog. Ben uiteindelijk toch maar gaan googelen en kwam bij Bewust-Fit terecht.

Jacco Steehouwer

Personal training deelnemer

Een jaar of 5 geleden had ik tijdens een gezellig avondje met mijn broer, onder het genot van een paar borrels een wat grote mond. De Mt. Ventoux zou ik wel “even” 3 keer op fietsen voor het goede doel….. Mijn broer was inmiddels al een jaar fanatiek aan het sporten, maar dat zou mij wel even lukken.

Edward Jonkman

Deelnemer personal training traject

Sinds augustus 2016 aan het trainen bij Bewust Fit zowel Persoonlijke trainingen en groepslessen. Alle trainingen onder zeer professionele leiding die gegeven worden met veel enthousiasme en plezier. Echt TOP!

Machteld Pot

Deelnemer personl training

Sinds begin 2017, onder toeziend oog van Jan-Willem en Remco aan het sporten. Nooit eerder persoonlijke begeleiding gehad, maar het is prettig en de mannen doen het super goed. Samen een goede oplossing gevonden voor een aantal obstakels afgelopen maand, bedankt en ga zo door.

Remy Dik

Deelnemer personal training

Sinds 8 weken sport ik bij Bewust-Fit. Dit bevalt uitstekend, mede door de goede locatie en fanatieke begeleiding. Jan-Willem is continu bezig met innoveren en verbeteren van de sportschool, maar ook zijn eigen kennis en dat van de andere trainers op het gebied van voeding, sport en begeleiding. Ga zo door!

Stefan Hoogvliet

Deelnemer personal training

Mag je onbeperkt deelnemen aan de gepersonaliseerde fitness?

Nee. Je mag 2 of 3 keer aanmelden per week.

Mogen deze dagen verschillen per week?

Ja. Je hebt toegang tot een online agenda waar je jouw lessen kunt plannen.

Als ik een les mis, kan ik die dan inhalen?

Ja. Als je een les mist mag je deze de week erna inhalen.

Zijn de kosten per maand?

Ja. De betaling is per maand. De eerste overeenkomst is voor 3 maanden, daarna is je coaching per maand opzegbaar met een kalendermaand opzegtermijn.

Wat als ik niet kan op de geplande uren?

Onze planning is om z.s.m. 2 sessies per dag te hebben, van maandag t/m zondag, dus 14 sessies per week.

Als ik 2 keer wil komen, kan ik dan maar 2 keer trainen?

Nee. We maken een schema aan de hand van jouw doel. Als dat vereist meer te trainen, maken we een schema voor bv 3 maal per week. De 3e keer kun je dan bij ons in de groepslessen trainen, bij jezelf thuis, in het park of misschien zelfs bij een andere gym.

Wat krijg ik allemaal?

Veel! Je krijgt een complete personal training, echter train je niet 1 op 1. De rest is hetzelfde.

Jouw coach maakt een persoonlijk fitness plan, de therapeut maakt een persoonlijk voedingsplan en je hebt continue contact met jouw persoonlijke coach en krijgt les van een personal trainer.

Het enige verschil is dat je komt trainen op gezette tijden.