Home » Personal training » Privé training Papendrecht

Personal training – Papendrecht | Sliedrecht | Alblasserdam | Dordrecht | Zwijndrecht

Privé personal training Papendrecht

1 op 1 begeleiding van een trainer en een therapeut richting je doel

Personal training is dé manier als je voor resultaat wilt gaan.

Bij deze vorm krijg je de volledige aandacht van de personal trainer en de voedingsleer therapeut op weg naar jouw doelstelling.

De personal trainer zal je gaan coachen bij je fitness. Hij/zij maakt een schema voor je, een planning, legt je de oefeningen uit en staat naast je om je te motiveren tijdens de lessen.

De orthomoleculaire therapeut is er om je te coachen bij je dagelijkse voeding en je leefstijl aanpassingen.

Omdat we werken met een geschoolde therapeut, kunnen we moeilijkere doelstellingen als diabetes type 2, obesitas, depressie en overgang (om er een paar te noemen) ook gewoon begeleiden.

Een kenmerk van de personal training is dat het meer is dan alleen maar fitness coaching. We coachen en motiveren je bij alles wat nodig is om je doelstelling te bereiken.

Jouw trainers en therapeut

Jan-Willem

Jan-Willem

Personal trainer & orthomoleculaire therapeut

Remco

Remco

Personal trainer & voedingsdeskundige

Nieke

Nieke

Personal trainer

De coaching van de personal trainer…

wat kun je verwachten

De personal trainer is jouw hoofdcoach. Hem/haar zul je veel gaan zien tijdens je traject.

Dit begint met een gratis en vrijblijvende intake om te bepalen of wij je kunnen gaan coachen. Is dit het geval, dan start de personal trainer met een “introductie” les. Deze les is om je bekend te maken met onze manier van trainen, de oefeningen en de ruimte waar we trainen.

Vervolgens is er een “benchmark” training. Dit is een training waarbij we verschillende testen doen zoals het meten van de lichaamssamenstelling, maar ook een cardio- en krachttest.

Deze benchmark training herhalen we elke 5 a 6 weken om te zien waar we het schema aan moeten passen maar bovenal of je progressie boekt.

De personal trainer zal naast je staan tijdens de sessies om je te coachen en te motiveren.

De coaching van de orthomoleculaire therapeut…

wat kun je verwachten

De voedingsleer therapeut zal aan de hand van jouw doelstelling gaan bepalen wat en in hoeverre jij begeleiding nodig hebt m.b.t. voeding.

Deze informatie wordt dus aangepast aan de hand van jouw doelstelling.

Het begint altijd met een informatie gesprek of minicursus online voor de basis informatie over voeding. Aan de hand van jouw progressie en voedingsdagboeken zal deze begeleiding structuur krijgen.

De therapeut werkt veel met video presentaties, weekschema’s, dagboeken maar bovenal gesprekken.

Wat zeggen andere over ons?

En nu is het tijd! Ik ben er klaar mee, ik wil weer lekker in mijn vel gaan zitten. Ik wil weer fit zijn en volop energie hebben om van alles te doen. Ik heb te lang niet gesport, te ongezond gegeten en onvoldoende energie.

Machteld Pot

Personal training deelnemer

Vorig jaar ben ik (eerder) gestopt met werken en na een aantal maanden lummelen zag ik eruit als een plofotter weliswaar levend maar wel met een groot zuurstofgebrek.

Willem den Otter

Personal training deelnemer

Voor mij was de maat vol, ik wilde niet accepteren dat je met een leeftijd van 65+, langzaam maar zeker steeds meer dingen niet meer kon doen. In september 2015 besloot ik contact op te nemen met Jan-Willem den Hollander van Bewust-Fit.

Grietje Veldman

Personal training deelnemer

Na vaak voor de kast te hebben gestaan met de vraag welke kleding ik aan zou doen om de overtollige kilo’s te verbergen, vond ik in September 2015 dat het tijd werd voor een life changing project.

Chantal Meerman

Personal training deelnemer

1 ½ jaar geleden een “burn-out” gehad. Ik zat daarna op mn topgewicht van 136kg!

Nog steeds de plannen om te gaan sporten, maar het kwam maar niet van de grond. Totdat ik het helemaal zat was en besloot om het nu maar eens goed aan te pakken. Ik was al geïnteresseerd in de bootcamps, maar dat leek mij in 1e instantie een stap te hoog. Ben uiteindelijk toch maar gaan googelen en kwam bij Bewust-Fit terecht.

Jacco Steehouwer

Personal training deelnemer

Een jaar of 5 geleden had ik tijdens een gezellig avondje met mijn broer, onder het genot van een paar borrels een wat grote mond. De Mt. Ventoux zou ik wel “even” 3 keer op fietsen voor het goede doel….. Mijn broer was inmiddels al een jaar fanatiek aan het sporten, maar dat zou mij wel even lukken.

Edward Jonkman

Deelnemer personal training traject

Sinds augustus 2016 aan het trainen bij Bewust Fit zowel Persoonlijke trainingen en groepslessen. Alle trainingen onder zeer professionele leiding die gegeven worden met veel enthousiasme en plezier. Echt TOP!

Machteld Pot

Deelnemer personl training

Sinds begin 2017, onder toeziend oog van Jan-Willem en Remco aan het sporten. Nooit eerder persoonlijke begeleiding gehad, maar het is prettig en de mannen doen het super goed. Samen een goede oplossing gevonden voor een aantal obstakels afgelopen maand, bedankt en ga zo door.

Remy Dik

Deelnemer personal training

Sinds 8 weken sport ik bij Bewust-Fit. Dit bevalt uitstekend, mede door de goede locatie en fanatieke begeleiding. Jan-Willem is continu bezig met innoveren en verbeteren van de sportschool, maar ook zijn eigen kennis en dat van de andere trainers op het gebied van voeding, sport en begeleiding. Ga zo door!

Stefan Hoogvliet

Deelnemer personal training