Home » Personal training » Privé training Papendrecht

Personal training – Papendrecht | Sliedrecht | Alblasserdam | Dordrecht | Zwijndrecht

Privé personal training

1 op 1 begeleiding richting je doel

Personal training is dé manier als je voor resultaat wilt gaan.

Bij deze vorm krijg je de volledige aandacht van de personal trainer en de voedingsleer therapeut op weg naar jouw doelstelling.

De personal trainer zal je gaan coachen bij je fitness. Hij/zij maakt een schema voor je, een planning, legt je de oefeningen uit en staat naast je om je te motiveren tijdens de lessen.

De orthomoleculaire therapeut is er om je te coachen bij je dagelijkse voeding en je leefstijl aanpassingen.

Omdat we werken met een geschoolde therapeut, kunnen we moeilijkere doelstellingen als diabetes type 2, obesitas, depressie en overgang (om er een paar te noemen) ook gewoon begeleiden.

Een kenmerk van de personal training is dat het meer is dan alleen maar fitness coaching. We coachen en motiveren je bij alles wat nodig is om je doelstelling te bereiken.

Personal training Papendrecht

De coaching van de personal trainer

wat kun je verwachten

De personal trainer is jouw hoofdcoach. Hem/haar zul je veel gaan zien tijdens je traject.

Dit begint met een gratis en vrijblijvende intake om te bepalen of wij je kunnen gaan coachen. Is dit het geval, dan start de personal trainer met een “introductie” les. Deze les is om je bekend te maken met onze manier van trainen, de oefeningen en de ruimte waar we trainen.

Vervolgens is er een “benchmark” training. Dit is een training waarbij we verschillende testen doen zoals het meten van de lichaamssamenstelling, maar ook een cardio- en krachttest.

Deze benchmark training herhalen we elke 5 a 6 weken om te zien waar we het schema aan moeten passen maar bovenal of je progressie boekt.

De personal trainer zal naast je staan tijdens de sessies om je te coachen en te motiveren.

De coaching van de orthomoleculaire therapeut

wat kun je verwachten

De voedingsleer therapeut zal je niet zo vaak gaan zien als de personal trainer.

De voedingsleer therapeut zal aan de hand van jouw doelstelling gaan bepalen wat en in hoeverre jij begeleiding nodig hebt m.b.t. voeding. Deze informatie wordt dus aangepast aan de hand van jouw doelstelling.

Het begint altijd met een informatie gesprek of minicursus online voor de basis informatie over voeding. Aan de hand van jouw progressie en voedingsdagboeken zal deze begeleiding structuur krijgen.

De therapeut werkt veel met video presentaties, weekschema’s, dagboeken maar bovenal gesprekken.