Home » Personal training » Privé training Papendrecht

Privé personal training

1 op 1 begeleiding van een trainer en een therapeut richting je doel

Personal training is dé manier als je voor resultaat wilt gaan.

Bij deze vorm krijg je de volledige aandacht van de personal trainer en de voedingsleer therapeut op weg naar jouw doelstelling.

De personal trainer zal je gaan coachen bij je fitness. Hij/zij maakt een schema voor je, een planning, legt je de oefeningen uit en staat naast je om je te motiveren tijdens de lessen.

De orthomoleculaire therapeut is er om je te coachen bij je dagelijkse voeding en je leefstijl aanpassingen.

Omdat we werken met een geschoolde therapeut, kunnen we moeilijkere doelstellingen als diabetes type 2, obesitas, depressie en overgang (om er een paar te noemen) ook gewoon begeleiden.

Een kenmerk van de personal training is dat het meer is dan alleen maar fitness coaching. We coachen en motiveren je bij alles wat nodig is om je doelstelling te bereiken.

Stappenplan personal training Bewust-Fit

Je bent klaar om stappen te gaan maken, maar hoe gaat dat in zijn werk bij onze personal training modules?

 

e

Intake gesprek (gratis)

De eerste stap is een gesprek, gewoon kennismaken met elkaar en beoordelen of wij je kunnen gaan coachen.

e

Assessment trainingen

De tweede stap is onze assessment periode. Een fitness test en twee techniektrainingen zodat wij kunnen zien welk niveau je hebt. Ook is deze periode voor jou om te checken of wij een "goede match" voor je zijn.

Pas na deze periode spreken we een volledig traject af.

e

Het traject

De derde stap is het starten van een traject. Ga je voor het volledige 1 op1 coaching traject, de gepersonaliseerde fitness of voor een online coaching.

De coaching van de personal trainer en therapeut…

wat kun je verwachten

Bij al onze personal training trajecten krijg je de volledige coaching van een personal coach en een orthomoleculaire therapeut.

De personal trainer is jouw hoofdcoach. Hem/haar zul je veel gaan zien tijdens je traject. Deze zal tijdens de trainingen bij je zijn, je motiveren, schema’s maken en planningen overleggen.

De therapeut zal jouw middels gesprekken en coaching sessies proberen een andere voeding/leefstijl aan te laten nemen. Wij hanteren hier een methode van “deep learning” wat betekend dat wij het belangrijk vinden dat je iets leert gedurende je traject.

De intensiteit en de frequentie waarop je jouw personal trainer en therapeut ziet is afhankelijk van het traject dat je kiest. Uiteraard is dit afhankelijk van je doelstelling en wensen.

Wat zeggen andere over ons?

1 ½ jaar geleden een “burn-out” gehad. Ik zat daarna op mn topgewicht van 136kg!

Nog steeds de plannen om te gaan sporten, maar het kwam maar niet van de grond. Totdat ik het helemaal zat was en besloot om het nu maar eens goed aan te pakken. Ik was al geïnteresseerd in de bootcamps, maar dat leek mij in 1e instantie een stap te hoog. Ben uiteindelijk toch maar gaan googelen en kwam bij Bewust-Fit terecht.

Jacco Steehouwer

Personal training deelnemer

Sinds augustus 2016 aan het trainen bij Bewust Fit zowel Persoonlijke trainingen en groepslessen. Alle trainingen onder zeer professionele leiding die gegeven worden met veel enthousiasme en plezier. Echt TOP!

Machteld Pot

Deelnemer personl training

Sinds 8 weken sport ik bij Bewust-Fit. Dit bevalt uitstekend, mede door de goede locatie en fanatieke begeleiding. Jan-Willem is continu bezig met innoveren en verbeteren van de sportschool, maar ook zijn eigen kennis en dat van de andere trainers op het gebied van voeding, sport en begeleiding. Ga zo door!

Stefan Hoogvliet

Deelnemer personal training

Veel gestelde vragen personal training

Tien voordelen van een personal trainer

Wat zijn de tien voordelen van het hebben van een personal trainer, volgens onze deelnemers?

Hoe ziet een personal training traject eruit?

Wat kun je verwachten als je de keuze hebt gemaakt dat je een personal trainer nodig hebt?

De 5 meest voorkomende doelstellingen

Twijfel je of je met jouw doelstelling bij ons kunt komen trainen, check het zelf.

Ben je klaar voor de volgende stap?

Plan gewoon eens een gratis kennismakingsgesprek in of laat ons je bellen om je vragen te beantwoorden.