Referentie Groepslessen En Personal Training Ellen Schaap

Begin 2017 kwam Ellen Schaap langs bij Bewust-Fit met een zeer duidelijke doelstelling, 10 – 15 kilo afvallen en een betere conditie krijgen. 

Na een uitgebreide intake stemde Ellen ermee in om een personal training traject te starten i.c.m. groepslessen. Dit zorgde voor een combinatie van 1 personal training sessie en 2 groepslessen per week. 

Helaas gaat Ellen ons binnenkort verlaten, gelukkig niet omdat de coaching slecht is, maar omdat ze gaat verhuizen. Ellen was nog wel zo vrij om een leuke referentie achter te laten.

Anderhalf jaar geleden…

ben ik (vrouw van 54 jaar) begonnen met het sporten bij Bewust-Fit. Ik wilde graag een kilo of twaalf afvallen en iets doen aan mijn conditie.

Na een intake gesprek met Jan Willem, heb ik ervoor gekozen om te starten met trainen. 

In eerste instantie heb ik gekozen voor een half persoonlijke begeleiding. Dit is, zoals uitgelegd, de tussenoplossing voor iemand die net als ik geen 1 op 1 coaching wil, maar wel meer begeleiding bij mijn leefstijl.

Wat voor mij grote voordelen waren:

  • ik kreeg tips over eten
  • niet alleen over wat maar ook over wanneer je het best bepaalde dingen wel of niet kunt eten

Daarnaast hebben we gekeken naar een persoonlijke opbouw in training.

Deze persoonlijke sessies, gecombineerd met twee maal ik de week deelnemen aan een groepstraining hebben ervoor gezorgd dat ik 8 maanden later 13 kilo lichter was en veel meer energie had.

Ik heb er toen voor gekozen om door te gaan met trainen in groepsverband. Leuke kleine groepen en oefeningen die ik zelf kan aanpassen aan mijn wensen.

Ook de tips over eten en leefstijl heb ik me eigen gemaakt en is een goede gewoonte geworden.

Jammer maar helaas door mijn verhuizing naar een ander deel van het land moet ik stoppen met het trainen bij deze fijne sportschool. Nu op zoek naar een nieuwe!

Groetjes,
Ellen

>