Referentie personal training Pieter

Hallo ik ben Pieter van de Breevaart 38 jaar jong vader van 4 fantastische jongens en bijna 15 jaar getrouwd met mijn liefde van mijn leven Lia en sinds September 2018 actief bij bewust fit .

Zoals iedereen was ik altijd heel druk aan het werk en kon alleen ik alles regelen en verder niet iemand anders, sporten en op je voeding letten was voor andere mensen niet voor mij , 3 x per week patat , 3 flessen cola en 5 zakken chips is normaal , voor middernacht naar bed ??? Ik niet je moet wel genieten van je dag toch???

Tot de nacht van 20 april 2018…

rond 05:30 ga ik uit bed om te gaan werken onderweg naar de douche verlies ik mijn evenwicht of iets en knal op de grond neer….. geen idee wat er gebeurd was.

Het volgende ogenblik kijk ik in de ogen van Lia , 4 bezorgde kinderen om me heen en ik voel me helemaal kapot en het zweet breekt me uit… Wat heb ik nu???

Ambulance gebeld

He wat gebeurd me nu? Zoiets gebeurd toch alleen bij andere? 

Ambulance broeders hebben alles nagekeken hartslag veel te hoog enz enz …. en burn-out denk men , in ochtend direct naar de huisarts , ook deze weet niet wat er met me aan de hand is.

Eerst maar eens bloedprikken…. de uitslag laat zich raden; bloeddruk te hoog hartslag veel te hoog , en een gruwelijk te kort aan vitamine B

3-0 achter…

Conclusie was schildklier compleet aan bonken en niemand weet of dit ooit helemaal zal herstellen, heel veel rust houden conditie is 0,0 en na anderhalve maand thuis zitten blijk ik ook nog eens een blinde darm ontsteking te hebben, 3-0 achter dus  en hoe nu verder???

Wellicht toch iets aan mijn leefpatroon gaan doen? Nee toch ging wel lekker zo , of toch niet?

Gelukkig wel gedaan

Begin September intake gesprek gehad bij Jan-Willem bij Bewust-Fit en een eerste les personal training.

Die ben ik nooit vergeten. Wat een ramp voor mezelf hier werd ik even met mijn neus op de feiten gedrukt.

Conditioneel was het helemaal niks, maar goed je moet toch ergens beginnen twee gesprekken over voeding gehad en toen…….

Het is nu begin Februari 2019

ben nu een kleine 3 maanden bezig met 2 persoonlijke trainingen per week, let op mijn voeding en zorg vooral dat ik uiterlijk rond 22:00 uur naar bed ga, wat een verademing, heerlijk zaterdag morgen om 06:30 uur trainen. Als je thuis komt en even onder de douche hebt gestaan ben je een ander mens en kan je er fris, de hele dag tegen aan.

Je hebt zeeën van tijd over en voel je super fit.

Ook op mijn voeding ben ik erg gaan letten. Als ontbijt iedere morgen 3 eieren uit de pan en ik neem er de tijd voor, het gevoel dat je heel de dag overal op tijd ben en overal tijd overhebt is geweldig.

Ik beveel het iedereen aan.

Ook het medicijn gebruik voor mijn schildklier is al verminderd doordat je op natuurlijke wijze de goede voedingsstoffen binnenkrijgt.

Ik ben in ieder geval om en ik wil nooit meer terug!

Mede door de super begeleiding van bewust fit

Gr Pieter van de Breevaart

>