Referentie small group training

Als 39-jarige man met 20-25 sportloze jaren achter de rug heb ik in januari 2018 de stap genomen om te starten met sporten middels een small-group personal training traject bij Bewust-fit, het moest er maar eens van komen….

In een kleine groep onder deskundige begeleiding van 1 van de coaches 1x per week begeleid sporten waarbij je de nodige adviezen krijgt om de verschillende oefeningen op de juiste manier uit te voeren.

Met groepslessen…

ben ik ook direct gestart met 2-3 groepslessen (circuit, HIIT) per week en laat ik me adviseren door (coach) Jan Willem voor wat betreft voeding en levensstijl. Mijn eerste doel was conditie opbouw en been spieren versterken voor de geplande wintersport (zonder spierpijn de dagen doorkomen en lange afdalingen maken, ik kan zeggen doel bereikt!).

Mijn huidige doelen…

zijn met name het bijhouden van de verschillende trainingen en opbouw van te gebruiken gewichten.

Nu, na 4 maanden trainen merk ik met name dat ik veel meer energie, conditie maar ook concentratie vermogen heb (en nog een bijkomend voordeel is dat de ‘zwembandjes’ eraf gaan :-)).

Ik kan het iedereen aanraden om bij Bewust Fit te gaan trainen en wil adviseren (als je geen ervaring hebt met dergelijke trainingen) om een personal training traject te volgen, dit is een extra stok achter de deur en helpt je om de oefeningen goed aan te leren (ter voorkoming van blessures).

Dames en heren van Bewust Fit: ga zo door!