Coaching weekenden

Vitaliteit retreats aan de Spaanse Costa

Investeer in je gezondheid gedurende een van onze coaching weekenden op onze locatie in Spanje. Intense persoonlijke retreats of small group coaching weekenden die je letterlijk en figuurlijk een leefstijl transformatie laten ondergaan

 

Coaching weekenden aan de Spaanse Costa

Maak een start van je nieuwe leefstijl bij een van onze retreats in Zuid Spanje. In de buurt van Alicante hebben wij een prachtige locatie waar we verschillende fitness, vitaliteit en zelfs persoonlijke retreats aanbieden. 

De retreats moet je zien als een ommekeer in je leefstijl. Ze zijn gebaseerd op de pilaren die we de afgelopen 12 jaar hebben ontwikkeld op gebied van leefstijl, fitness, voeding en mindset.

Deze pilaren vormen een houvast voor je om op te bouwen. Een stappenplan die je in kunt zetten om je leefstijl een “draai” te geven. 

Intermittent fasting

Intermittent fasting is in de afgelopen jaren steeds meer en meer in de publiciteit gekomen. Dit is uiteraard goed omdat er aan deze leefstijl, deze manier van leven, enorme gezondheidsvoordelen worden toegekend. We schrijven en vloggen hier enorm veel over op ons YouTube Kanaal, neem er gerust eens een kijkje. 

Tijdens de coaching weekenden ervaar je en leer je wat intermittent fasting voor jou kan betekenen.

Voordelen

Intermitten Fasting kent veel voordelen, zo val je er vanaf als dat nodig is, echter de grootste voordelen vindt je op gebied van vitaliteit. Meer energie, meer drive, minder kans op aandoeningen en insuline gevoeligheid zijn er een paar van.

Natuurlijke voeding

Iets wat veel minder natuurlijk is dan het klinkt, voor sommigen. Een van de grootste verbeterpunten die wij in de afgelopen 12 jaar hebben ervaren bij onze deelnemers is kleine aanpassingen in de voeding.

Stoppen met micromanagement, calorieën tellen en heel de dag op de voeding zitten en starten met het inzien dat voeding leuk is, je energie geeft en dat het helemaal niet erg is om aan te passen.

Tijdens de coaching weekenden krijg je kennis over gezonde voeding en leer je koken in verschillende kookworkshops.

Voordelen

De voordelen van een gezonde voeding zijn eindeloos. Uiteraard val je er van af als je iets teveel gewicht hebt, maar ook je complete energie huishouding kan een shift mee gaan maken als je kleine aanpassingen maakt in je dagelijkse voedingspatroon.

Mindset

De mindset is een belangrijk aspect bij het stellen van doelen, het realiseren van doelen en deze resultaten vasthouden.

Veel mensen ervaren een enorme druk van alledag. Ze hebben nergens tijd voor, ze zien niet in hoe ze kunnen veranderen en hebben eigenlijk helemaal geen doelstelling.

Leer met simpele technieken je mindset tot rust te brengen, doelen te stellen en in te zien dat het behalen van deze doelen haalbaar is.

Tijdens de coaching weekenden ervaar je wat mindset, ademhaling en rust met je motivatie en drive doen tijdens praktische sessies.

Voordelen

Een rustige en heldere mindset is een van de eerste stappen naar een nieuwe leefstijl. Een van de eerste dingen waarom mensen opgeven is omdat ze het niet meer helder voor ogen zien wat ze willen bereiken. Dit oplossen is essentieel in het bereiken van doelen. 

Fitness en beweging

Iets waar de meeste mensen toch nog een beetje bang voor zijn, het elke dag gaan bewegen. Ze zien zichzelf niet in de sportschool staan en al helemaal niet daarnaast ook nog eens intensief bewegen. 

FItness en beweging is echter meer dan alleen maar met gewichten gooien. Beweging bv zorgt er alleen al voor dat de hartpomp lekker op gang komt, je gaat zweten om de toxische stoffen uit je lichaam te verwijderen en je ontwikkeld een ritme waar je aan vast kan houden gedurende de dag. 

Tijdens de coaching weekenden ervaar je wat beweging voor je kan betekenen tijdens heerlijke wandelingen door de natuur en de bergen. 

Voordelen

Bewegen gaat verder dan alleen maar met gewichten gooien. Het stimuleert je lymfe systeem voor de afvoer van toxische stoffen, je wordt mobieler sterker en je ontwikkelt een ritme dat weer positief is voor veel andere dingen zoals slaap en motivatie.

Bioritme

Als je het aan ons vraagt is dit een ondergeschoven kindje in de weg naar vitaliteit. Je ritme, het dag en nacht ritme, is een van de meest essentiële punten die de meeste onder ons kunnen herstellen.

In de afgelopen 12 jaar hebben wij enorme resultaten behaald met simpele protocollen om je bioritme te herstellen. De voordelen zijn eindeloos, van het herstellen van je immuunsysteem (werking) tot meer energie en beter herstel na een drukke dag.

Iedereen kan dit beamen door goed na te denken hoe je je voelt na een waardeloze nacht slaap.

Tijdens de coaching weekenden ervaar je wat bioritme herstel voor je kan betekenen. Je krijgt seminars over dit onderwerp en uiteraard ervaar je hoe je dit kan herstellen en vast kan houden.

Voordelen

Je bioritme is misschien wel een van de meest belangrijke punten in je leefstijl die je kan herstellen. Dit omdat een verkeerd bioritme er bijna altijd voor zorgt dat je de andere punten van een gezonde leefstijl niet door kan voeren. 

Praktisch

Wij hebben verschillende retreats die we het gehele jaar door geven. Wat je in ieder geval kan verwachten bij elke retreat is ons complete pakket kennis die je hierboven ziet staan. Uiteraard word de kennis aangepast per thema of soort retreat.

Alle coaching weekenden hebben deze kenmerken:

Overnachting

Je slaapt bij ons in de B&B (persoonlijke coaching weekend) of in een prachtige authentiek Spaans huis bij ons in het dorp (small-group weekend). Dit betekend incl. badkamer, douche en alle voorzieningen die je nodig hebt,

Eten & drinken

Eten en drinken is all-in. Dat betekend dat je tijdens de retreat geen geld meer nodig hebt. 

De maaltijden die je krijgt zijn gebaseerd op onze visie. Als er intoleranties of allergieën zijn, dan houden we daar rekening mee.

Coaching

Alle coaching is all-in. Dat betekend dat er geen extra kosten worden berekend als er een training wordt gegeven, een wandeling wordt georganiseerd of bv een 1 op 1 gesprek gedaan wordt met een van de coaches

Persoonlijke coaching weekend

Dit is het weekend waar we de volledige retreat op jou afstemmen. Dat betekend de keuze van de maaltijden, de intensiteit van bewegen, de kennissessies en meer.

De volledige coaching is gebaseerd op de situatie waarmee jij bij ons komt. Dat kan zijn dat je een depressie aan wilt vechten, gewicht wilt verliezen, een betere drive wilt krijgen of gewoon meer wilt leren over je eigen gezondheid.

De volledige 4-daagse retreat staat in het teken van jou.

Duur

4 dagen

Wanneer

Op een datum die jij wilt

Kosten

Neem contact op voor de kosten

Persoonlijke coaching weekend praktisch

Dit coaching weekend is geheel afgestemd op jou. Alvorens je deel gaat nemen aan dit supergave weekend, zullen we telefonisch contact hebben. Nadat je hebt besloten om deel te nemen, volgt er een uitgebreide intake procedure via de telefoon voordat je bij ons komt om zo de retreat vorm te geven. 

De coaching is altijd 4 dagen. We komen je netjes ophalen bij het vliegveld en brengen je weer terug. 4 dagen lang gaan we werken aan jouw persoonlijke doelen. Dit doe je met maximaal 2 personen. 

 

Laat ons contact met je opnemen voor een gratis informatie gesprek

Yoga en vitaliteit retreat

4 dagen genieten van verschillende yoga sessies, kennissessies over de unieke leefstijl die wij aanleren en heerlijke wandelingen. Ervaar een unieke belevenis bij onze retreat locatie in Spanje.

Duur

4 dagen

Kosten

€297,- all in (excl. vlucht)

Yoga retreat praktisch

Een coaching weekend waar je samen met andere deelnemers je leefstijl letterlijk en figuurlijk gaat transformeren. De coaching is altijd 4 dagen.

We komen je netjes ophalen bij het vliegveld en brengen je weer terug. 4 dagen lang gaan we werken aan jouw persoonlijke doelen.

  • 4 dagen retreat
  • 6 yoga sessies
  • Optionele fitness sessies
  • Wandelingen en hikesSeminars over de bovengenoemde pilaren
  • Transfer van en naar het vliegveld van Alicante
  • Eten en drinkenOvernachtingenGebruik alle faciliteiten
  • Elke dag een ochtend en avondprogramma
  • Elke middag eigen tijd
  • Verblijf in een authentiek Spaans huis

Klik hier voor een overzicht van alle data en meer informatie (je zal doorgeleid worden naar de site van La Villa Verde)

 

>