Fitness retreats

Trainen, voeding en progressie

Home » Retreats » Fitness retreat Spanje

Fitness retreat Spanje van Bewust-Fit

Met de fitness retreat leggen we de focus op het verbeteren van je fysiek, het verlagen van je gewicht en vetpercentage en het leggen van de fundering voor een nieuwe leefstijl.

Of je nu al bekend bent op gebied van fitness of nog helemaal niet, deze retreat is perfect voor jou als je nu voor eens en altijd een start wilt maken op gebied van gezondheid. 

Al onze retreats zijn een all-in ervaring. We halen je op, brengen je weg en verzorgen alles van overnachting tot de maaltijden. 

Je gaat als herboren naar huis met een compleet plan voor thuis.

 

Komende data

 

  • vrijdag 26-4 | dinsdag 30-04
  • Zaterdag 06-07 | woensdag 10-07
  • Zaterdag 03-08 | woensdag 07-08

De reservering vindt plaats op onze retreat site “La Villa Verde”

R

4 nachten en 5 dagen

R

Elke dag een HIIT en/of krachttraining in onze persoonlijke gym

R

Gezonde maaltijden volgens een intermittent living principe

R

3 wandelingen/hikes om de spieren soepel te houden

R

3 wandelingen/hikes om de spieren soepel te houden

R

Luxe welkomstgeschenk

R

Transfer van en naar de luchthaven

De fitness retreat

De retreats zijn een 5-daags avontuur (mini vakantie) waar je de eerste stappen gaat zetten op gebied van de bovenstaande punten. Het is een pure ervaring waar je alle ins en outs aangeleerd krijgt, in een toffe omgeving, van professionals onder de Spaanse zon. 

Je geniet van heerlijke wandelingen, prachtige hikes, fitness sessies in de openlucht, lezingen van een therapeut in de voedingsleer en uiteraard ontspan je bij het zwembad.  

Op ons terrein hebben we de beschikking over een persoonlijke gym, zowel indoor als outdoor. We hoeven dus niet ver weg te gaan voor de dagelijkse HIIT training.

Elke dag doen we een lekkere workout. Deze workouts worden ingedeeld naar beginner en gevorderd. Aan het begin van de retreat wordt je in een groep ingedeeld.

Je traint dus altijd op je eigen niveau. 

Naast de trainingen kun je genieten van een hike die we om de dag doen. Dit is een ontspannen wandeling door de heuvels om de spieren rust te geven.

Naast de training ligt de focus op gezonde voeding. Deze voeding en leefstijl is geheel gebaseerd op onze intermittent living methode. 

Uiteraard is het ook vakantie voor je.

Er is voldoende tijd om van de omgeving te genieten, langs de Spaanse dorpjes te gaan of gewoon lekker te relaxen bij het zwembad.

Indeling retreat

De retreat heeft een vast doel, echter geen vaste indeling. Wij hebben uiteraard een rode lijn, wat we je aan willen leren, welke lessen we geven en wanneer we wat doen, echter zijn we in Spanje en passen we ons aan…

Dag 1:

Dit is de dag waar we je in de retreat modus willen brengen. Na je aankomst op Alicante gaan we naar het retreat resort in de bergen. Eenmaal aangekomen gaan we naar de tenten waar je slaapt en heb je de tijd om al je spullen op te bergen. 

Je zal een fitness test doen om te zien wat je beginpunt is en de eerste seminar over voeding zal gegeven worden alvorens er een heerlijke maaltijd volgt. 

Dag 2:

Op dag 2 start je de dag met een heerlijke hike door de achtertuin. Als je geluk hebt en het is helder, dan zie je de zon opkomen wat een prachtige ervaring geeft.

Tevens zul je genieten van een heerlijke HIIT training en krijg je de tweede seminar over een van onze pilaren.

Dag 3:

Je zit middenin je retreat en het is tijd om je grenzen op te zoeken. In de buurt, vlakbij Benidorm, ligt een prachtige uitdaging in de vorm van een berg. Het beklimmen van deze berg zal je grenzen doen verleggen en je mindset een ware superboost geven.

Dag 4:

Een dag die je zal besteden aan het doen van leuke workouts maar vooral de puntjes op de i zetten mbt je leefstijl. Je krijgt seminars over onze pilaren en voert ze daarna direct in de praktijk uit.

Dag 5:

De laatste dag alweer van je retreat. Gisteren heb je de laatste puntjes op de i gezet mbt je persoonlijke plan, vandaag is het tijd om daarover vragen te stellen aan je coach. Uiteraard doen we nog een heerlijke fitness sessie en vervolgens wordt je teruggebracht naar het vliegveld. 

Note: je hebt hier hier een beknopte versie van de retreat gezien. De dagen zijn goed gevuld met coaching, beweging, seminars en uiteraard eetmomenten. Daarnaast heb je voldoende tijd om te ontspannen, lekker bij het zwembad te liggen of gewoon een kleine wandeling te gaan maken met een mederetreater.

Locatie

Geef je over aan de geweldige natuur wat wij onze achtertuin noemen. Onze retreat locatie staat midden tussen de bergen van de zogenoemde “Sierra Onil”, oftewel “bergketen van Onil. 

Onil is een klein Spaans dorpje vlakbij Alicante aan de Costa Blanca.

Dit is niet de Spanje locatie die je kent van de Benidorm kaartjes. Druk, vol met mensen die alleen maar Engels praten en geen enkele respect voor de Spaanse cultuur hebben. Nee je komt in een magische omgeving, met kleine Spaanse dorpjes, Spaanse bevolking met Spaanse tradities. 

Synchroniseer met een natuurlijk ritme van leven aan deze kant van Europa en voel je lichaam tot leven komen.  

Of je nu mee gaat doen voor een complete reset van je lichaam, een gezondheidsdoel realiseren of gewoon ontsnappen aan de hoge stress die je ervaart gedurende je drukke baan, onze retreat locatie is hier perfect voor.

Je zult erachter komen dat je hier misschien wel nooit meer weg wilt. Maar geen paniek, je krijgt voldoende tijd om dit prachtige stukje Spanje te verkennen. 

 

Je Overnacht In Een Tent

€295,- per persoon

Tijdens de retreat overnacht je in een tent. Het betreft een 4-persoonstent, echter lig je hier met maximaal 2 personen in. 

De tenten zijn gelegen op ons terrein en worden verbonden door een kampvuurplaats waar we eten, drinken, praten en genieten als we niet aan het hiken zijn. 

In de tent heb je een kleine verwarming (die je waarschijnlijk niet gebruikt), een veldbedje of een luchtbed en een heerlijke slaapzak en/of fleecedeken. Uiteraard ben je vrij om zelf nog dingen mee te nemen. 

P.s. je hebt wel gewoon de bechikking over een toilet en douche (met warm water)