Persoonlijke 
retreat

1 op 1 coaching die start in Spanje

Home » Retreats » Persoonlijke retreat Spanje

Persoonlijke retreat Spanje van Bewust-Fit

De ultieme ervaring die je jezelf kunt geven. Een persoonlijke retreat. 

Een retreat bij onze retreat locatie in Spanje, waar je de volledige aandacht krijgt van de coaches.

Een complete 1 op 1 aanpak van 5 dagen richting jouw doelstelling. Je gaat hiken, trainen, je leert alles mbt voeding, je gaat ontspannen en je zult de tijd van je leven ervaren. 

De persoonlijke retreat is puur voor jou als je bereidt bent een investering te maken in je gezondheid. Als je klaar bent om een nieuwe leefstijl aan te nemen en stappen te maken naar gezondheid.

 

Wanneer

De persoonlijke retreat is wanneer jij wilt. Als eerste hebben we een intake, daarna kun je reserveren en plannen we samen de beste periode. 

 

R

4 nachten en 5 dagen

R

Compleet afgestemd op jou

R

Gezonde maaltijden volgens een intermittent living principe

R

Wandelingen en hikes afgestemd op jouw niveau qua frequentie en duur

R

Dagelijkse fitness sessies op jouw niveau

R

Luxe welkomstgeschenk

R

Transfer van en naar de luchthaven

De persoonlijke retreat

Deze retreats is een 5-daags avontuur (mini vakantie) waar je de eerste stappen gaat zetten op gebied van gezondheid. Het is een pure ervaring waar je alle ins en outs aangeleerd krijgt, in een toffe omgeving, van professionals onder de Spaanse zon. 

Je geniet van heerlijke wandelingen, prachtige hikes, fitness sessies in de openlucht, lezingen van een therapeut in de voedingsleer en uiteraard ontspan je bij het zwembad.  

Op ons terrein hebben we de beschikking over een persoonlijke gym, zowel indoor als outdoor. We hoeven dus niet ver weg te gaan voor de dagelijkse HIIT training.

Elke dag doen we een lekkere workout. Deze workouts worden ingedeeld naar jouw niveau.

Naast de trainingen kun je genieten van een hike die we om de dag doen. Dit is een ontspannen wandeling door de heuvels om de spieren rust te geven.

Naast de training ligt de focus op gezonde voeding. Deze voeding en leefstijl is geheel gebaseerd op onze intermittent living methode. 

Uiteraard is het ook vakantie voor je.

Er is voldoende tijd om van de omgeving te genieten, langs de Spaanse dorpjes te gaan of gewoon lekker te relaxen bij het zwembad.

Indeling retreat

De retreat heeft een vast doel, echter geen vaste indeling. Wij hebben uiteraard een rode lijn, wat we je aan willen leren, welke lessen we geven en wanneer we wat doen, echter zijn we in Spanje en passen we ons aan…

De complete retreat wordt samengesteld naar jouw doelen. Deze zullen we na een intake gesprek indelen. 

Locatie

Geef je over aan de geweldige natuur wat wij onze achtertuin noemen. Onze retreat locatie staat midden tussen de bergen van de zogenoemde “Sierra Onil”, oftewel “bergketen van Onil. 

Onil is een klein Spaans dorpje vlakbij Alicante aan de Costa Blanca.

Dit is niet de Spanje locatie die je kent van de Benidorm kaartjes. Druk, vol met mensen die alleen maar Engels praten en geen enkele respect voor de Spaanse cultuur hebben. Nee je komt in een magische omgeving, met kleine Spaanse dorpjes, Spaanse bevolking met Spaanse tradities. 

Synchroniseer met een natuurlijk ritme van leven aan deze kant van Europa en voel je lichaam tot leven komen.  

Of je nu mee gaat doen voor een complete reset van je lichaam, een gezondheidsdoel realiseren of gewoon ontsnappen aan de hoge stress die je ervaart gedurende je drukke baan, onze retreat locatie is hier perfect voor.

Je zult erachter komen dat je hier misschien wel nooit meer weg wilt. Maar geen paniek, je krijgt voldoende tijd om dit prachtige stukje Spanje te verkennen. 

 

Je Overnacht In Een Appartement

Tijdens de retreat overnacht je in een appartement. Hier slaap je in een ruim 2-persoonsbed, heb je een badkamer en de mogelijkheid koffie en thee te zetten.

Dit appartement staat op onze retreat locatie.

>