Ga van start met je nieuwe leefstijl

Hey, ik ben Jan Willem, orthomoleculaire kPNI therapeut, personal trainer, lifecoach en oprichter van Bewust-Fit personal training en #afswitchen.

Wat leuk dat je op mijn site bent gekomen.

Ik heb deze website in het begin gemaakt voor de personal training sessies en groepslessen die wij (ik en mijn team) geven in de personal training gym in Papendrecht.

Daarnaast is deze site een blog waar ik alles deel wat te maken heeft met gezondheid, mijn kijk daarop en mijn eigen ontwikkelde methode.

Ik zal eerlijk zijn met je. Ik ben deze site, en de site #afswitchen, niet alleen maar voor jou begonnen. Ik zie de coaching die ik geef als een continu leerproces voor mijzelf. Een blijvende reis waar ik zelf coaching krijg van mijn leraren en dit inbouw in mijn eigen coaching naar jou als deelnemer.

Dit met als grote doel mijn eigen groei en bijdrage.

In mijn trajecten, blogs en vlogs deel ik dus vooral ervaringen die ik zelf heb ervaren, onderbouwd met wetenschappelijk bewijs, zodat ook jij dit kan gaan doen.

Ik adviseer je om de volgende 3 stappen als eerste te ondernemen.

Laten we van start gaan!

Stap 1

Starters-gidsen en podcast

In de loop van het opbouwen van deze site, heb ik veel gidsen geschreven en geef ik je al veel antwoorden in de podcast die je vind op deze pagina.

Deze gidsen gaan over het welbekende intermittent fasting tot het aannemen van een gezonde voeding maar zeer zeker ook over mindset en doelen stellen.

Ik weet zeker dat je veel waarde zal halen uit het lezen van deze gidsen of het beluisteren van een interview die ik heb met verschillende specialisten.

Klik simpelweg op een van de gidsen en download deze direct, ze zijn helemaal gratis! 

>>> klik hier voor de video’s

Intermittent Fasting

In deze gids krijg je de complete start voor jouw IF avontuur.

Download door hier te klikken

Stap 2

Investeer in jezelf

Als je de basis hebt, dan is het een aanrader om dat momentum vast te houden en direct door te gaan met een minicursus. Deze minicursus is een 7-daagse start naar een nieuwe leefstijl.

7 dagen de complete focus op bv een detox, je BMR verhogen of het verlagen van je symptomen bij de overgang (voor de dames).

Deze cursussen worden gegeven in de Bewust-Fit academie waar je coaching krijgt van mij via video, tekst en een werkboek. Mijn cursussen zijn altijd pro-actief, dat betekend dat ik je actief betrek bij jouw proces door middel van huiswerk en to do lijsten.

Ontdek welke minicursus bij jou past en start direct! 

7-daagse detox kuur

7 dagen je lever en je darmen reinigen met deze van A-Z begeleide detox kuur

>>> krijg toegang

Verhoog je BMR

6 waardevolle leefstijl hacks om je rustmetabolisme te optimaliseren naar een hoger niveau

>>> krijg toegang

Stap 3

Persoonlijk consult

Je hebt de basis van mijn werk tot je genomen. In de verschillende gidsen vertel ik je meer over mijn leefstijl, hoe ik mensen coach en wat je daarmee allemaal kan bereiken.

De volgende stap is een gratis persoonlijk consult.

In dit consult geef ik je een helder beeld van waar je staat, wat je kunt ondernemen en hoe ik je eventueel hierbij kan helpen.

Ik geef je de vervolgstappen, waardevolle tips en ben gewoon benieuwd naar wat je drive is, wat is jouw “waarom factor”?

Maak gebruik van het momentum en zet je gezonde leefstijl door!

>>> vraag je consult hier aan