Video’s Bewust-Fit

Regelmatig geef ik LIVE Q&A’s, webinars en beantwoord ik veel gestelde vragen uit onze Facebook Group (klik hier als je nog niet lid bent). Omdat de video’s overal en nergens staan, heb ik ze hier overzichtelijk op een pagina gezet zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt.

YouTube Podcast

Episode 1
depressie en energie

In deze uitzending heb ik collega kPNI’er Jerome Verbeek te gast en gaan we dieper in op de oorzaken van depressie en energieproblemen en hoe je deze aan kunt pakken met een PNI leefstijl.

Episode 2
Krachttraining

In deze uitzending geef ik je een volledig beeld van wat training en met name krachttraining nu voor je kan betekenen en wat je kunt winnen als je deze in gaat zetten in je leefstijl

Episode 3
Pre overgang & overgang

In deze uitzending heb ik collega kPNI’er en orthomoleculaire arts Barbara Havenith te gast en nemen we je mee in de wereld van de overgang, een gezonde natuurlijke leefstijl en lichaamsbeweging.

Episode 4
Personal Training referentie Pieter van den Breevaart

In deze uitzending heb ik te gast Pieter van den Breevaart welke uitgebreid praat over zijn resultaat en ervaringen bij Bewust-Fit. We geven je ook die ene interventie die hem in staat stelde zijn hele leefstijl om te gooien.

Episode 5
Creëren van een winnende mindset

Samen met Lenn Voortmeijer, van VitaalZijn, heb ik een interview/webinar over het ontwikkelen van een winnende mindset. We beantwoorden de vragen zoals “waarom lukt het mij elke keer niet?”

Episode 6
Maag- en darmproblemen en IF

Wat kan intermittent fasting, een ander voedingspatroon en een intensiever beweegritme betekenen voor je maag- en darmproblemen? Anne-Ruurd Hoogeveen en ik vertellen je er alles over.

Vraag beantwoord video’s

Welke voeding geeft je energie

Een vraag die veel voorbijkomt is de vraag over de keuze van je voeding en welke voeding je het beste kan nemen om je meer energie te geven. Maak kennis met de indeling naar calorieën en nutriënten.

Welke voeding geeft je energie

Een vraag die veel voorbijkomt is de vraag over de keuze van je voeding en welke voeding je het beste kan nemen om je meer energie te geven. Maak kennis met de indeling naar calorieën en nutriënten.

Maagproblemen door het eten van brood

Hoe kan het nu dat je opeens last krijgt van de maag, en dat terwijl je eigenlijk voor je idee niet veel geks bent gaan eten?

Dit komt omdat je darm steeds minder snel gaat herstellen. Steeds minder gaat het herstellen na het eten van beperkende voeding.

Bekijk snel deze aflevering.

Thermoregulatie als must voor gezondheid

In deze korte video van 4 minuten geef ik je antwoord op de vraag waarom het niet op kunnen warmen van je lichaam een groot probleem is.

Het weer in kunnen zetten van thermoregulatie, een belangrijke functie van je lichaam, is misschien wel een van de speerpunten die je de ingang geven om wel af te kunnen vallen, gezond te worden of energie te krijgen. 

3 redenen waarom je geen brood moet eten

Vraag beantwoord: moet je ontbijten?

Vraag en antwoord: moet je ontbijten deel 2

CaseStudie intermittent fasting

In deze casestudie krijg je een compleet stappenplan hoe je het beste intermittent fasting in kunt gaan zetten.

 

Aflevering 1
Wat is intermittent fasting

Aflevering 2
De protocollen

Aflevering 3
5 andere voordelen

Ps. wil je de complete tekstuele uitleg bij de video’s, ga dan naar het artikel over intermittent fasting, de startersgids. Klik hier

>