Waarom kan ik opeens niet meer eten wat ik altijd at?

Afgelopen week kreeg ik een vraag in de Facebook Groep van Bewust-Fit over het eten van brood en het drinken van zuivel.

Hoe het kan dat het eten van deze producten opeens problemen geeft aan de darmen. Dat het opeens zorgt voor obstipatie of enorme diarree? Hoe het kan dat deze persoon opeens last heeft van ontstekingen in het lichaam die er eerst niet waren?

Je darmen herstellen zich, tot ze het niet meer doen

Je darmen hebben een perfect herstellend vermogen. Je kan ze blijven irriteren, net zolang tot ze niet meer kunnen herstellen.

Het eten van bovengenoemde producten heeft een enorm irriterend effect op de darmfunctie. Deze zal zich blijven herstellen, uit alle macht, net zolang tot het niet meer gaat, dan niet meer.

Wil je meer weten, check dan deze korte video die ik heb gemaakt waarin ik je het principe uitleg.

 

Stel gerust je vragen

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze video, stel dan gerust je vraag onder de video op Youtube of onder dit bericht.

Uiteraard ben je ook welkom op de video pagina van Bewust-Fit waar ik je veel meer antwoorden geef op veel gestelde vragen.

Heb je interesse in de detox week die ik geef?

Neem dan een kijkje op deze pagina (klik hier). Je kan de detox hier aanschaffen voor slechts €7- en starten wanneer je wilt.

>