Health en leefstijl retreat Spanje

Afgelopen jaar zijn we van start gegaan met het aanbieden van intermittent living retreats in Spanje. We hebben dat jaar gebruikt om de retreats vorm te geven, te bepalen of we met grote groepen of kleine groepjes willen werken en uiteraard wat de thema’s van de retreats zouden zijn.

Dit jaar gaan we starten met ons definitieve concept, wat inhoudt dat we alleen maar retreats geven aan kleine groepjes van maximaal 4 personen.

Dit geeft ons de kans om de coaching te optimaliseren voor iedere deelnemer. Het geeft ons de kans om een persoonlijk plan te formuleren en de coaching die we geven te laten matchen aan jouw doelstelling.

In dit artikel vertellen ik je graag wat je allemaal kunt verwachten van een intermittent living retreat bij de Bewust-Fit locatie in Spanje.

De aanmeld-fase

Wij snappen dat een retreat niet hetzelfde is als even een all-in vakantie boeken naar een resort…

Al zijn de kosten van zo’n all-in vakantie vaak duurder.

De aanmeld-fase is dus een belangrijk proces en daar helpen wij je graag bij. Via de telefoon kunnen wij je alle informatie geven die je nodig hebt. We adviseren je, leren je kennen en stippelen een persoonlijk traject voor je uit.

Het mooie aan deze kleine retreats is dat je zelf de datum bepaald. Als je met minimaal 2 personen komt, dan kun je letterlijk komen wanneer je wilt.

Als je hebt besloten te starten, dan bepalen we samen een datum. Uiteraard checken we hiervoor de kosten van de vlucht naar Alicante.

De fase naar de retreat

Dit is een fase die zowel heel spannend is, als zenuwslopend. Aan de ene kant weet je dat je iets unieks mee gaat maken, aan de andere kant duurt het natuurlijk nog veel te lang voor we je op komen halen op Alicante vliegveld.

Je hebt dus besloten dat je een investering wilt doen in je gezondheid en nu moet je wachten tot de start van de retreat. 

In deze fase staan we open voor al je vragen. Vraag gerust een gesprek aan, sms ons, bel ons of mail ons.

De start van de retreat

De retreat start natuurlijk op de ochtend als je je eigen huis verlaat. Je gaat een unieke ervaring beleven bij onze locatie in Spanje.

Op het vliegveld aangekomen check je nog even of je je persoonlijke dagboek bij je hebt en vertrekken maar.

Wij halen je op bij de luchthaven van Alicante, daar hoef je je niet druk over te maken. We halen je op en brengen je netjes naar het retreat resort in de bergen. 

Uiteraard brengen we je ook weer terug.

De eerste dag staat vooral in het teken van in de retreat modus komen. We gaan langzaam van start met het programma wat wij voor je hebben samengesteld. Deze zullen we onder het genot van de blauwe lucht, de heerlijke zon en een bakje thee of gewoon wat water doornemen.

De complete retreat is all in, dat betekend dat we alles voor je verzorgen, van overnachtingen tot en met maaltijden en drinken.

 

De dagen van de retreat

Deze dagen vullen we met coaching, training, beweging, seminars en lekker eten. Dit alles is geheel afhankelijk van wat je bij ons brengt, je doel, echter volgen we als leidraad onze principes die we hebben gebouwd de afgelopen 10 jaar.

Intermittent fasting, de juiste voeding, beweging, rust en meer.

Op de pagina over de retreat vind je hier veel meer informatie over

Deze principes ga je aanleren, begrijpen en toepassen zodat je een basis gaat leggen voor een gezondere leefstijl die je uiteraard thuis gaat doorzetten.

Je slaapt in een appartement bij ons op het terrein. Er is continue een coach aanwezig en we hebben een duidelijk programma, inclusief vrije tijd.

Je hebt de mogelijkheid lekker bij het zwembad te liggen, Spaanse dorpjes te bezoeken of gewoon lekker een boek te lezen.

Einde van de retreat

Dit is altijd een vervelend moment. Mensen willen langer blijven, ze ervaren de leefstijl die ze meer energie geeft en zijn bang dat ze dit thuis gaan verliezen.

Hier hebben we iets op gevonden. We coachen je graag verder in je leefstijl. Dit kunnen we samenstellen aan het einde van de retreat.

Wat we sowieso doen is je voorzien van een persoonlijk leefstijl plan, want deze heb je zelf samengesteld gedurende de 5 dagen in je persoonlijke dagboek.

Conclusie

Al met al mag je deze retreat als een unieke ervaring beschouwen.

Je krijgt 5 dagen lang coaching bij je nieuwe leefstijl volgens het principe waar we al meer dan 10 jaar mensen mee coachen.

De coaches in Spanje (wat overigens gewoon Nederlanders zijn) zijn gespecialiseerd op gebied van voeding en leefstijl (kPNI therapeut), training (personal trainer) en mindset coaching (menselijke behoefte psychologie en gedragsverandering).

Je geniet 5 dagen in Spanje, maakt stappen naar een energieke leefstijl en investeert letterlijk en figuurlijk in je eigen lichaam en gezondheid.

Neem gerust een kijkje op de pagina van de retreats (klik hier) of neem gewoon contact op met ons (klik hier), wij voorzien je graag van informatie hierover.

Bepaal je doel, formuleer een strategie en maak stappen (ga over tot actie).

-Jan Willem

>